Okategoriserade

En liten intervju med och av Elinor Alderbro

28 juni, 2021

Hej nu är ni här! På min lilla sajt. Låt oss bli lite formella nu och ha en välkomnande intervju. Det kanske faktiskt är nån ny liten själ här som undrar vem jag är. Er önskan är lika med min lag. När man skrev för en sajt var det ju liksom en redaktör som kirrade sånt här – men nu får ju Hurricane fixa detta på egen hand. Nej men det ska säkerligen gå bra. En har ju liksom jobbat som redaktör för både tv och www. Nu kör vi. En intervju med Elinor Alderbro av Elinor Alderbro. 

Hej Elinor? Vem tusan är du?

Oj hjälp. 27 år från Stockholm. Har en lite oklar arbetssituation just nu. Men har jobbat med lite allt möjligt inom tv, film och kommunikation. Bor i andra hand i en minimal etta, har bott där sen jag var 20. Lite rotlös och stormig person, men ganska glad också. Det är mycket känslor. Hela tiden. Min polare Berka kalla mig Hurricane.  

Hur skulle dina vänner beskriva dig med tre ord?

Många brukar säga att jag är väldigt klok. Det gör mig väldigt glad faktiskt. Annars skulle jag säga lite dramatisk samt väldigt kul. Många tycker att jag är rolig som person, vilket jag förstår till 100%. 

Ditt bästa lifehack?

Va bara ihop med roliga människor. Fy bubblan vad jag mår P när ens kompisar hänger med nån trist typ och man liksom känner att här skrattas det ytterst sällan. Och händer inte det typ rätt ofta? Bara roliga människor. Det är regeln. 

Om du fick äta en rätt hela livet – vad skulle det vara?

Förlåt. Ursäkta. Det finns bara ett svar. Tacos. 

Vad ser du dig själv om 7 år?

Gud då är jag 34. HJÄLP! Jag vill ha ett lantställe på vischan, vill typ inte lämna stället på sommarn. Bara skrota runt i fula klänningar och noppriga stickade tröjor. Kanske har nån liten unge som har nått kul namn. Typ Bibi eller Sören. Jobbar med nått kul inom film & tv. Typ skriver eller producerar saker – kanske inhouse på typ nån streamingtjänst. Vill vara tillsammans med en ASROLIG kille. Och framför allt så vill jag att alla jag älskar är friska.

Om du fick välja en valfri sommarpratare – vem hade du valt?

Shanti Roney. Hela Sverige pratar för lite om Shanti Roney. 

Nu leker vi att du är din egen livscoach – vad skulle du säga till dig själv?

Sluta tänk så jävla mycket din nolla. Och chilla lite mer. Ta det lite lugnt. Slappa. Gud vad du liksom stressar med saker. Ta din tid. Och träna lite mer, du kan liksom inte leva på att du hade ett göttigt träningsår 2013/2014. Ta hand om din kropp och din hjärna lite mer. Och sluta ha bakisångest. Gör det bara. 

Vad kommer vi läsa i denna blogg?

Som vanligt finns det NOLL strategi i detta. Men jag tror att det kommer bli mer personligt. Har på sistone haft det lite stökigt. Inte riktigt velat dela saker. Just nu är det som att jag har nått sanningsserum inom mig. Vill skriva om allt som tynger mig, the good and the bad. Gud vilken cliffhanger.

Och sista frågan, VAD händer framöver?

Snälla. Mitt alarm ringer 9:30, Som det gör, varje morgon.  Det är allt jag vet. 

23

1 Comment

  • Reply Ulrika 1 juli, 2021 at 07:37

    Så kul att du är här!!! heja heja hipp hipp hurra för bloggens pånyttfödelse! (insert en kavalkad av party-emojis med hattar här)

  • Leave a Reply