Okategoriserade Vackra saker

ÄR DET NÅN SOM HAR LUST ATT KOLLA I MIN REAKORG

27 juli, 2021

Älskar denna göttiga tid på www pga att ALLT är på rea. Känns det som. Just nu känns det som att man fullkomligt kan fynda VART man än klickar sig in. Vilket är 100% guld. Speciellt om man är lite av en sparsam typ och är rätt kass på att unna sig. Ja, eller det är iallafall min egna självbild av mig själv. Här är iallafall lite pärlor jag har hittat.

Finns att köpa här

ÄLSKAR ju midiklänningar. Långa saker som liksom går ner. Känner mig mer klädd i den stilen. Speciellt saker som är färgglada också. Tänk er ”Här traskar jag runt en sensommardag – väntar på Carro eller Steph vid glashuset på strandvägen. Det ska tas en drink. Sen lessnar vi rätt fort och fullkomligt springer till närmsta sunkhak i ren panik. Precis så vill jag vara klädd.

Finns att köpa här

Ni vet när man är utomlands och får en flippad stil. Typ hela min tid i Kalifornien är så. Hade liksom endast daisy dukes och liksom magtoppar. Eller typ tunna klänningar med öppen rygg. Okej det var väl i snitt 35 grader men ändå. Hur som haver. Har börjat rört mig mot snäckiga saker. Utvecklat tanken om att jag ska ha nån typ av Ibiza-stil fast i Sverige. Snälla stoppa mig om det det spårar!

Finns att köpa här

Ett stort problem jag har är att tror att jag är rikare än vad jag är. Speciellt när jag nätshoppar. Att köpa en klänning för 5000kr känns 100% för mycket. Men är det nedsatt på halva priset blir det helt plötsligt som att jag har ALLA pengar i världen. Vill ha denna, svassa runt och typ laga middag med mycket såser till. Ha gäster som har innerskor och läser DN-kultur. E det så fel?

Finns att köpa här

Jag älskar ju leoprint. I många år föraktade jag folk som använde djurmönster. Don’t know why. Kändes som tanter som hade rökröster, röda naglar och drack Farstaglas liksom. Men NU. Nej men jag älskar. Älskar också luftiga klänningar. Klänningar som kräver NOLL underkläder. Perfekt efter bad. Viktig detalj.

Finns att köpa här

Återigen ett klädesplagg som kostade en triljon. Men på 50% rena rama kapet. Har klämt på denna cirka fem gånger. Provat. Verkligen känt in. Den känns fan inte helt 100 på mig. Men gud vad jag är avis på er som liksom kan ha den. Fysatan vad jag gillar den. Missa inte denna pärla från Stine Goya.

15

No Comments

Leave a Reply