Vackra saker

Carros ska på dejt – kläder och aktiviter som är tindervänliga.

10 september, 2021

Min kompis Carro bad om ett stilinlägg. Min första reaktion va instinktivt att jag kan absolut noll saker om vad som är trendigt. Men jag gillar kläder. Jag gillar typ att klä mig fint. NU släpper restriktionerna och jag räknar med att det kommer bli jäkla grönbete på Tinder. Jag gissar att det kommer bli ett frossande för alla singlar. Jag förutspådde kn*llvåren 2020 pga trodde att pandemin skulle hålla på i någon månad. Hade fel. Nu snart 1,5 år senare så tippar jag att det kommer bli en kn*llhöst istället. Gud vad det kommer liggas, dejtas och blis ihop framöver. Här kommer ett kul inlägg på roliga saker jag tycker man ska göra på en dejt samt hur man ska klä sig. Jag kommer absolut att använda min kompis Carro som en del av denna fiktiva verklighet. Se detta som en kort novell eller nån annan typ av storytime. Enjoy:

AFTERNOON TEA MED EN FRANSMAN

Blus finns att köpa här

Carro har träffat en glassiga affärsmannen via sin flygvärdinnekompis M. Den glassiga affärsmannen flyger ofta första klass mellan Stockholm och Paris och New York. Han blev förtrollad av Carros vackra ögon en sen kväll på KB’s där gled runt med svindyr drink. Dom ska ses på Afternoon Tea på Grand hotel. 14:15 är det avtalade tiden. Carro är iklädd denna goa blus och dessa göttiga örhängen. Snittarna smakar gott. Hon smakar alla utom den med lever på. Dessvärre förstår Carro NOLL PROCENT av vad den glassiga fransmannen säger. Så redan vid 16:00 känner sig Carro rätt redo att göra nått annat. Tack gode gud att detta var en dagsdejt. ”Jag kommer aldrig mer dejta en fransman” tänker Carro när hon går där ifrån.

QUIZNIGHT MED EN SNYGGING

Finns att köpa här

Carro har matchat med Benke. Dom har skrivit ett tag men tbh, så känns han lite seg. Alltså okej. Han är snygg på bilderna. Påminner om en yngre Taika Waititi. Men om vi säger såhär – inte svinkul att skriva med. Carro är trött efter jobbet. Det är onsdag, det har varit inventering på jobbet och allt har strulat. Benke föreslår att dom ska på musikquiz på Cliff Barnes. Han är tydligen där varje onsdag. Det är svintrevligt. Dom äter pommes och Lobster rolls vid baren. Det kanske till och med blir lite hånglig stämning. Det måste vara klänningen. Klänningen är sjukt smickrade. Svinsnygg. Passar liksom alla former. Funkar också när man är lite svullen om maggen pga inte riktigt tålde osten i mac&cheesen. Alla IBS:are där ute vet vad jag menar. Carro blir dock lite avtänd när Benke inte vet vem som gjort Song for Zula. Blir det en till dejt? Han ser ju trots allt lite ut som Taika Waititi. Iallafall i vissa ljus.

ALPACKOR MED NÅN SOM VARIT PÅ SPIRITUELLA RESOR

Finns att köpa här

DET BLIR EN TILL DEJT. Benke har en livslång dröm om att se Alpackor. Han är fullt övertygad om att det är hans spirit animal. Han och Carro tar hans bil ut till Siggest gård för att se det bedårande djuret. Carros gosiga jacka värmer. Hon känner sig varm i kropp och själ. Efter att de betalat 50kr för att få mata Alpackorna med morötter äter de lunch i de glassiga orangeriet. Benke pratar mycket om sina spirituella resor till Sydamerika där han har rökt det ena och det andra. Carro tycker han är rätt trist. Det blir nog inga mer dejter. Men Carro har en ny jacka. Den ger henne mer värme än Benkes kalla aura, that’s fosho

KERAMIK MED EN PERSON SOM BORDE BLOCKAS

Skjorta och byxor finns här och här

Fabian är lärare i keramik på deltid. Fabian är kul i text. Carro blir amazed på en gång. ”Kan det vara det här som är min sensommarkatt” tänker hon. Han bjuder in henne till sin studio. Hon ser framför sig drejscenen i Ghost. Hon är iklädd detta härliga och tunna set. Kanske till och med utan bh. När hon väl kommer till Fabians keramikstudio upptäcker hon att det är cirka 12 andra kvinnor där. Alla lika snygga och härliga som hon. Använder sig Fabian av Tinder för att ragga folk till sin keramikkurs? JA, fan det gör han. När Fabian väl närmare sig Caroline ger han henne ett förkläde i plast och säger ”Du vill väl inte spilla på dina fina vita kläder” samt påminner henne om att swisha 200kr för kurstillfället. Det blir INGEN andra dejt om man säger så. Och här finns det massa bra ställen att gå kurser på. Hoppas du slipper en Fabian.

ÅRSTADEJTEN SOM ALDRIG TAR SLUT

Finns att köpa här

Carro har matchat med Leo på tinder. Helt ärligt har han rätt risiga bilder och Carro har rätt låga förväntningar. Det har varit en hel del dejter senaste veckan och hon är rätt osugen på alla som tillhör det manliga könet. Leo har föreslagit att de ska ses på Två små svin. Det är stimmigt. Ägaren är brölig och det är rätt livad stämning. Leo är så mycket snyggare än vad han är på bilderna. ”Gud vad du klär i grönt” säger han. Carro blir fnittrig. Dom beställer in GT’s och ALLT är så trevlig. Dom klickar direkt. Leo gillar gubbröra. Carro med. De beställer in massa goda smörrebröd. Dom pratar om allt mellan himmel och jord. Två små svin stänger. Men kvällen är inte slut. Dom går till den legendariska kvarterskrogen och fyllehaket Hjälmaren mitt över gatan. Det drick fulöl och det börjar närmare sig midnatt. ”Shit. Jag måste hem. En ny säsong av casa de papel kommer NU.” säger Carro stressat. ”Jag älskar också casa de papel” säger Leo. De delar en taxi hem. NU ska det Netflix & chillas. Det blir absolut Makout and takout dagen efter.

Vid härliga killförslag till min bästis Carro. Kontakta mig gärna. Tack för mig. Kommentera gärna om ni vill ha liknande inlägg som detta.

20

3 Comments

  • Reply Carro 10 september, 2021 at 10:40

    Hahaha! Jag säger bara: wow. Drömmiga dejter, synd bara att killarna var så trista?? Hoppas det finns fler Taika Waititi-kopior därute som är lite skönare

  • Reply Jessie 13 september, 2021 at 18:37

    Älskar detta! Ska själv gå på dejt på fredag – flera år sedan sist! Inte alls nervöst :))))

  • Reply Kläder jag kan tänka mig att bära när Merkurius Retrograde är över - Elinor Alderbro 18 oktober, 2021 at 13:54

    […] Imorgon är retrograden över och ingen är gladare än jag. Vill ni läsa liknande inlägg klicka här och […]

  • Leave a Reply