Vackra saker

Det här med att gå på möten

20 augusti, 2021

Jag har ett svinroligt möte(!!!) nästa vecka. Smirkar som tusan när jag tänker på det. Alltså det pirrar liksom i hela kroppen. Och ATT få gå på ett fysiskt möte också. Träffa människor, klä på sig människokläder och liksom jag vet inte möta en blick. HUR hälsar man just nu? Äre skaka hand eller liksom nickar man artigt? Snälla säg att vi är över hela armbågsgrejen. Jag vet inte liksom mvh en som jobbat hemma i 1,5 år. Tänk att lilla jag ska få sätta på sig en BH och lämna mjukisarna hemma. Gud va kul Här kommer TRE goa möteslooks jag helt klart kan tänka mig. On a budget liksom pga sparar för mitt framtida vacayhome på öyn.

Finns att köpa här

Tänk hej här står jag och ser mysig ut i lobbyn. Ribbstickade klänningar i slapp form är mitt goaste plagg just nu. Sitter inte åt nånstans. Lite som att ha en pyjamas men med stil. Pyjamas med stil ja tack. Dock känner jag att jag alltid blir sjukligt svettig ibland på möten. Ni vet – inlåst nånstans med glasdörrar. Mitt i sensommarn. GUD vad vet kan svettas. Bra med svart då. Lämnar inga svettfläckar om man säger så.

Finns att köpa här

Låt oss inte glömma att det inte är höst än säger jag och slänger upp mina fötter på stolen mitt emot. SKOJA. Skulle aldrig slänga upp fötterna på ett möte. Nått typ att vett finns väl ändå kvar i lille lille skallen. Tror jag iallafall. Hur som haver. Besatt av denna göttiga klänning. Perfekt september ut. Funkar till boots, docs och mina Nike air. Funkar till cool middag såväl som att man ska träffa svärföräldrar. Gud träffa svärföräldrar. Usch. Får puls av att tänka på det. Kul att man slipper det anytime soon iallafall. Bra mötesklänning iallafall. 100% svettsäker också.

Finns att köpa här

En svartklänning med goa armar och lite volang känns otroligt mötesvänlig. Känns 100% som att den skulle kunna komma från Rodebjer. Men det gör den inte. Perfekt klänning för att diskutera exklusiva samarbeten i. Sånna som är värd miljoner kronor liksom. Man ser helylle och trevlig ut men också SJUKT smart. Perfekt att spela lite svår i. Den hyser en aning respekt. Kläder som hyser respekt gillar vi. Man har typ råd att säga ”Jag måste nog ta en funderare kring det.

HUR satan klär ni inför nya spännande möten? Vill höra ALLT.

14

No Comments

Leave a Reply