min helg

24h på Brunkebergstorg

13 februari, 2022

Nått behövde hända. En paus i tillvaron kanske man ska kalla det. Efter lite tjat gick han med på det. En staycation på Downtown Camper. Carro styrde upp ett bra pris – tack för det. Lördagen den 12/2 kl 15.00 checkades det in på det in på Downtown Camper vid Brunkebergstorg. Kön var lång. Det var vi och cirka 50 andra personer som ville leva loppan bland kajaker, longboards och brasor. Jag var typ lite nervös, tänkte en och två gånger ” Vad gör man på en staycation med en snubbe? ”. Konceptet känns som nått man gör med tjejkompisar. Han är en rastlös typ. HUR skulle detta gå?

Klipp till. Det gick megabra. GUD vad det kändes behövligt. Som ett avbrott. En tid att vara närvarande. På sistone är det mycket som har stört typ. Mycket på jobbet, körkort och bara att hålla sig levande. Att få hänga i en annan miljö, en miljö som inte är hemma var uppfriskande. Att få kramas, babbla och sova i en stor säng. GULD är det. Och bada badkar. Vi badade badkar. Jag älskar att bada. Slänga i en liten badbomb. Sen låg vid där. Surrade i någon timme. Tills fingrarna blev russin.

Vi åt middag på Italienskan. Jag var livrädd att bli besviken pga en rätt deppig middag på systerkrogen Spanjorskan. Men här blev man inte besviken. Maten var bra. Äter sällan hela paketet. Ni vet, förrätt, en mellis och en efterrätt. Men det var så jävla gott. Enda negativa var att vi hamnade lite väl nära ett par. Så pass nära att jag såg vad killen hade för bakgrundsbild på telefonen. Det skärrade mig big time. Han hade en selfie på sig själv. Kände 100% rädsla. Är detta ett vanligt fenomen? Pls tell me. Eftermiddagen gick vi och köpte godis på hemköp och såg sedan ett avsnitt On Becoming a god in central Florida. Min kille är sold. Jag är nästan där. Ändå sevärt skulle jag säga. Kul cast, spännande storyline och bra kostym.

Dagen därpå vaknade vi otrolig utvilade. Att sova i en stor säng – hallå MAGIC? Har sovit i en 1.20 säng sedan 8 år tillbaks. LÄNGTAR till en dubbelsäng. Känns lyxigt och vuxet. Frukostbuffén på Downtown Camper var magnifik. Alltså magiskt god var den. Och stor. Allt och lite till fanns. Sen var det spa på the nest. Det hängdes i bastun (???), vi badades i poolen bland flunsor & fd kollegor för att sedan relaxa i världens härligaste dusch. Vill numera hänga på spa minst en gång i månaden. Värt varenda öre. Jag blev som vanligt gråtig när vår staycation började nå sitt slut. Blir alltid gråtig när vi ska säga hejdå. Så vi förlängde vårt häng lite till. Vi gick på bio. Såg Comedy Queen. Den var fenomenal, gullig och 100% gråtig. Är absolut en barnfilm, men som DN skrev ”En framtida klassiker”.

Staycation upplevelsen var 1000% magisk. Älskar att hänga med min kille. Och har ett nytt lifegoal, skaffa en megastor säng och äga ett badkar. E det så fel?

17

No Comments

Leave a Reply