Okategoriserade

Elinor spår 2022

6 januari, 2022

Året börjar som sagt inte för ens vecka två. Allt annat är påhitt. Ännu lever vi i en dvala. En har ju i och för sig jobbat varenda mellandag i år. Men stämning av mitt-i-mellan har verkligen funnits inom mig. Har kanske inte riktigt släppt 2021 än. Var på en middag igår med några vänner. Pratade lite nyårslöften samt också saker man kan göra för att fly sig själv. Ena tipset var – ge dig ut på en liten resa till Afrika. Andra tipset var skaffa barn. Vet inte vilket tips som är mest effektivt – blir väl att utvärdera. Tänkte att jag skulle göra en liten cool spaning för 2022. Känns absolut töntigt. Men kul också. Det blir vad det blir. Snodde den helt från Nöjesguiden. Klicka här om ni känner att ni hellre vill läsa den – skulle ha full förståelse för det.

Vad var det bästa med 2021?
– På rak arm absolut INGENTING. Men sen tänker jag – hände ju massa kul. Bytte jobb, började blogg, köpte lägga och blev ihop. Mycket liksom stora grejer. Lite vuxen på nått sätt. Usch nej. Vuxen hjälp. Sen blev jag typ lite roligare tycker jag – tryggare i mig själv typ.
Vad var det värsta med 2021?
– Äh jag fick gå från mitt jobb pga fittcovidden, jag höll också på att bli hemlös och sen var jag nog rätt deppig under vinter tbh. Gick upp nått kg hit och dit – vilket let’s be honest är rätt sugigt tycker jag. Sen blev jag lite fulare tycker jag själv. Tappade stilen och fick horribelt hår. Gud vad ytligt. Men ja, så är det.

Hur drabbade pandemin dig personligen?
– Läs ovan. Gud. Min kompis Berka sa ”Du beskyller allt som går dåligt på Pandemin” YES 100% det gör jag. Har inga problem med det faktiskt. Jag tror absolut att mitt liv hade varit WAAAAY smoother.

Vem var roligast på Instagram?
– Min favvogirlcrush Gabriella Skog. Hon är så kul. SNYGG, SMART OCH ROLIG. Duckar aldrig en instastory från Maria Tengbland, Klara Doktorow eller Frida Lund. Är lite småbesatt av Camilla Åstrand också, mest pga att hon är så lyxig. Sånna finns liksom inte längre.
Vad ser du fram emot 2022?
– Att göra karriär. Gud vad jag vill göra karriär. Känner mig redo. Typ hungrig. Hatar att det typ varit på paus. Jag vill ta fart. Har samlat kraft ett tag nu känner att det får fan va min tur nu. Sen vill jag bli mer vuxen. Styra upp saker, ha semesterplaner och alltid ha toalettpapper hemma och inte behöva torka mig med julservetter vid kris.

Vad blir trendigt?

Ingeting jag gör.

Vad slutar vi med?
Skrytet. Less på middagar på Astoria, semesterbostäder i Marbella och lägenheter med stuckatur. Låt oss ba leva.

Vad blir årets stora skandal?
– Att utvandrarna INTE blir Oscarsnominerad.

Vem/vad har satt sin sista potatis?
– Stureplansgruppen. Klubbstockholm är raderat. Nöjeschefer, klubbisar och coola djs är ute. Tack gode gud för det. Vill inte trängas med Bibbz, Lucas och Worge på spyan. Det är jag för cool för.

Vem/vad kommer att få aningen för mycket utrymme i massmedia?
– Tareq Taylor. RIP dock. Kommer sakna hans trygga ansikte i rutan. Är rädd att han ska göra en Anders Hansén. Bli geniförklarade och sen ba dö ut lite.

Vem/vad kommer få aningen för lite utrymme i massmedia?
– JAG. Förtjänar verkligen ett rejält genombrott.


Vem skulle du vilja byta liv med?
– Jag vill säga Helle Schunnesson. Hon är så cool, skarp och nördig. Jag älskar henne så mycket. Är ett riktigt fangirl. Hon verkar så kul att hänga med också. Absolut en drömkompis.


Vad kommer vi låtsas gilla?
– Att umgås med andra människor. Gud vad folk verkligen hatar det egentligen.

Vems klädstil vill vi sno?
– Jag vet inte. Rent spontant vill jag säga Busy Phillips. Men det är för att jag alltid vill klä mig som Busy Phillips. Jag har en osund relation till henne och hennes Instagram.

Vem kommer vi att störa oss på?
– Träningstyper som skryter om hur snabbt som springer milen. Nybörjarfoodies som tror att dom håller på med ett hantverk – det är bara mat liksom. Folk som skaffar barn och berättar om hur tokiga dom är som föräldrar. Och typ folk som använder geotaggen. Är inte det lite mycket? OBS! Gör det hela tiden själv.

Har du något nyårslöfte?
– Jag har så otroligt många. Mycket grundas dock i mitt eget ego – typ ”Va snällare mot mig själv”. Men jag ska bli en bättre lyssnare. Bli rikare också. Och sen så ska jag skriva mer.

8

1 Comment

  • Reply Gabriella 7 januari, 2022 at 13:51

    Akut böl!! 2022 dricker vi drinkar pls

  • Leave a Reply