Okategoriserade Vardagsbabbel

En halvtidsavstämning

23 juli, 2021

Först och främst vill jag säga hej – jag antar att det kan vara lite nya ansikten här pga det uppenbara. Ja alltså heja livet. Hej på er. Kul. Varmt välkomna. Jag är livrädda att ni är här. För tänk om ni tycker jag är trist nu. Skenet bedrar liksom. Nej typ inte. Jag tror ändå att bloggen reflekterar rätt mycket hur jag är. Det här är dock en lite mer flummig plats. Inte lika uttänkt och planerad som min takeover. HUR som haver. Hoppas ni kommer trivas. Jag ser fram emot vår tid ihop.

Just nu befinner jag mig hos mina föräldrar i Nacka. Väskan är packad för hela 11 dagar framöver. Jag ska vara på lite olika ställen. Hatta runt. Gud jag hatar verkligen att hatta runt. Inte speciellt äventyrlig av mig. Jag gillar liksom EN trygg plats. Det blir några dagar kvar här, följt av några dagar i Dalarna följt av lite häng på farmen. Min moster har en farm med alla möjliga djur. Där har även vi ett litet annex. Där ska vi vara. Ta hand om djur, åka på loppisar och läsa böcker. 

Jag får ofta panik kring den här tiden på sommarn. Helt plötsligt blir det mörkare. Man inser att semestern närmar sig ett slut. Och typ att rosévinet känns rätt över. Nu har jag ju i och för sig inget att återvända till inför hösten. Gud vad jag är dramatisk. Jag ska absolut återvända till mitt liv. Men har liksom inte riktigt en fast punkt att återvända till. Är ju på ett litet ”evigt sommarlov” eller vad man nu vill kalla det. Men ändå. Stressen ligger absolut där och puttrar angående sommaren och dess existens.

Det var det. En halvtidsavstämning av juli. Nu ska jag fortsätta läsa samma semesterbok jag har läst senaste tre veckorna. Det går inte fort ska ni veta. KRAM <3

14

1 Comment

  • Reply Ulrika 23 juli, 2021 at 12:58

    älskar att den här platsen får vara flummig och lite okontrollerad (och KUL)!

  • Leave a Reply