Vardagsbabbel

En vecka har passerat

6 februari, 2022

Igår var det unn. Jag och C var på Miss Clara. Dyrt men gott men HORRIBEL service. Jag brukar inte vara kräsen. Men det här var utöver det vanliga. Det här med att bruncha. Fyfan vad det är mys. Babbla, skvallra och fullkomligt må. Det var så kul när vi kom till hotellet för det vara endast tjejer i lokalen. Är det bara tjejer som brunchar? Jag tror det. Tråkigt för snubbar. Dom missar ju det mysigaste målet. Åt en eggs arlington och drack rasperberry bellinis. Kändes så otroligt Sex and the city.

Köpte mig nått dyrt. Det här med loungewear alltså. Det är dyrt men KUL. Såg en instastory med Klara Doktorow. Hon hade en fin pyjamas från A Part Of The Art. Men den kostade 1895kr. Och det kände jag, heeeeellll now. Men sen. Dagen där på. Dök den upp i mitt flöde. På 70%. Det blev ett köp och så var det med det. Finns här

Idag vaknade jag en aning bakis med H. Jag var skör och vi behövde babbla ut lite. Jag har varit lite on edge på sistone. Känns som att vi har pratat om varandra lite. Jag föreslog lite sharing. Kommunikationsmetoden sharing lärde jag mig när jag jobbade på Hälsoresan med Kalle & Brita. Legenden Lamita i Molkom förespråkade Sharing. Sharing är 3-5minuter surr. Ingen får störa, gå i försvarsmode eller avbryta. Utan bara öppen kommunikation. Mådde så bra efter. Sen gick vi och åt en semla. Bra avslut på en bra vecka.

13

No Comments

Leave a Reply