Okategoriserade

Fem bilder från senaste veckan

8 mars, 2021

Den senaste veckan gick OTROLIGT fort. Kändes som en blinkning deluxe. Jag har bråkat med alla i min närvaro, gråtit många tårar i terapistolen SAMT lanserat ett kul jobbprojekt(säger ba ett ord FILMKLUBB, wink wink) Högt och lågt har det varit. Alla känslor. Här kommer iallafall lite halvkassa bilder från min mobilkamera.

Det är ett så otroligt härligt ljus i min lägga på eftermiddagarna. Vågar man kalla det vår? Jag tror nästan det. Ett otroligt hemmakontor man har ändå. Södermalms bästa utsikt. HUR hamnade jag här brukar jag undra? Gråter absolut tårar när jag tänker att jag förmodligen kommer behöva flytta nån gång i livet.

Åt frulle med solen i fejjan. Nej men hallå. Är det inte det absolut mysigaste man kan göra? Känner sånt pirr. Gjorde även min dundersmoothie med diverse gröna saker som sägs göra livet längre. Det hölls absolut för näsan vid varje klunk. Men ostmackor med smör. Det finaste vi har.

Jag och Steph hade en såkallad PR-dag i Tisdags. Haggorna gjorde stan för första gången på x-antal månader. Guu vad jag har saknat att träffa henne. Dessvärre mådde inte Stephs bil speciellt bra. Nu befinner sig Grodan(den goa gröna bilen) på en verkstad i Skarpnäck efter att ha gett upp på Ringvägen. Vi önskar Grodan allt gott och hoppas på snabbt tillfrisknad. OBS! Kolla hur snygg S är i sin skinnpaj 🙂 🙂 🙂

Tog en tur förbi UD. Är detta inte det vackraste tomaterna ni har sett? Drömmer om göttiga sallader med halloumi(dränkta i dressing såklart, pga dressing är SÅS. Och vem älskar inte SÅS). Synd bara att tomatjävlarna kostade en mindre förmögenhet och banklån krävdes. Kul för Urban Deli men tråkigt för mig.

Jag ville hedra kakdrottning Birgitta R så beslutade mig för att baka kolasnittar. Det luktar absolut himmelskt fortfarande här hemma. Alltså det luktar liksom sött i hela läggen. Kakorna innehåller då smör, sirap och socker. Ja men ni fattar, det är liksom megagott. Recept finns här.

0

No Comments

Leave a Reply