Vackra saker

Göttiga instahem som inspirerar

14 mars, 2021

Jag är väldigt av-och-på gällande min boendesituation. Fullkomligt ÄLSKAR min lägga och mina kvarter. Men är ju som sagt också väldigt redo för nya äventyr också. Var hos banken här om dagen och tittade över ens finanser – låt oss säga att det inte direkt kommer bli en våning anytime soon. Eller vem vet, är ju delägare i en häst så miljonerna kanske trillar in snart.

Har iallafall spanat efter lite inspo för framtida boenden på insta. Här kommer lite göttiga saker jag hittat.

ÄLSKAR @Juliaeriksson otroliga hem. Dom ljusa färgerna, pastelliga vasen och lite knasiga föremålen, 100%. Är helt besatt av tanken att hitta nån lite gullig hund som ska få flytta hem till mig. Och TAVLAN. Vilken grej. TIPS! Har ni ej läst Julias blogg – kolla här.

Har varit en fangirl av Klara Doktorw i massa år nu. Man älskar ju TPT med Fahrman och Nordström. Klara har flyttat in i en enorm sekelskifteshus söder om Stockholm. 1. Älskar ju söderort. 2. Älskar stora fönster. Är även besatt av tavelväggen. OCH det gulliga ungarna.

Nej men okej. Köpenhamn. Vem längtar ej dit? Dessa vackra hem sätter sig på näthinnan. Såg den här bilden här för cirka en veckan sedan och har varit helt besatt av tanken av ett mörkt runt bord. OBS! Bor i en lägga på 30 kvadrat. Så detta blir väl helt klart inför nästa hem. Här hittar ni mer goa bilder.

0

4 Comments

 • Reply en-lang-blondin 15 mars, 2021 at 11:23

  Känns som jag hittat min tvillingsjäl i inredningsinspo! 😀
  Exakt dessa tre bilder är en personlig favorit och så även människorna bakom kontona.

  • Reply elinoralderbro 15 mars, 2021 at 21:44

   Nej meeeen gud vad kul! Älskar dessa konton orimligt mycket. Så mycket liv i hemmen <3

 • Reply Julia 17 mars, 2021 at 18:53

  Åh vilka fina ord! Stort tack för det! <3

  • Reply elinoralderbro 18 mars, 2021 at 12:35

   Fina du! Kram <3

  Leave a Reply