min helg

Helgtips v.9

4 mars, 2023

Ska vi beta av lite helgtips då? Jag tycker det. Blir kul. Jag lovar.

  1. Det dukade bordetMillesgården, en utställning av Hanna Hellquist. Är så orimligt pepp på denna. Allt som Hanna rör vid är det bästa jag vet. Hon är så rolig i sitt uttryck, både i text och i form. Ska bli riktigt spännande och se. Tänk er, en hel utställning om dukning. Bestick, dukar och typ tallrikar. Känns otroligt 2023. Måste också bli en bra dukare… Är det ens ett ord?
  2. Beställde hem Babetta igår av Nina Wähä. Har en speciell relation till Nina. Älskade Testamentet, men hade också svårt för den bitvis. Dock kändes denna bok väldigt mycket mig. Bäställde även hem Send Nudes och We all want impossible things igår. Bokrean 2023. Inte så jävla kul måste jag säga.
  3. Carro kommer hem till mig för att lägga tarotkort. Ryser av välbehag. Jag har ju sagt att jag vill gå in i det ockulta mer. Faktumet är att jag inte kan tänka mig något roligare. Vad ska man ens ställa för frågor till universum? Min killes tes är att medium allt säger samma sak ”Gör slut med din kille” eller typ ”Du kommer byta jobb snart”. Han har väl lite sant i det, fastän jag ej vill erkänna. Köpte förövrigt Lord of The Rings tarotkort till Carro i julklapp. Hur kul?
  4. Vet inte om det är för att jag jobbar med så mycket dutchies. Men är fullkomligt besatt av att äta Dutch Baby Pancakes. Förlåt men det är så lyxigt. Och tryggt. En otrolig helglunch om du frågar mig.
  5. Vill slå ett slag för att gå på bio. Se Exodus. Jag och min kille var på pressvisning här om dagen. Handlar om en människosmugglare som möter en liten föräldralös flicka på flykt. Filmen är otroligt stark. Skratt och tårar kan jag garantera. Ett måste tycker jag.
19

No Comments

Leave a Reply