Okategoriserade

HUR får man halvsega semesterdagar att gå

19 juli, 2023

Ja, detta inlägg är föreställt. Så må vara. Men liksom låt en tjej preppa lite. D är d. Det är semestertid. Och fan vad det kan vara ångest. Folk har så mycket för sig. Det är middagar som är taget ur Pinterest, glassiga resor som kostar miljarder och typ kompisgäng som ser så jävla glad ut. It’s ALL fake. Eller ja, de mesta. Nästa vecka ser sådär ut vädermässigt. Det är också veckan innan löning (GUD vad dyrt allt är nu!!!) Det kommer vara upp och ner. Som det lätt är. Här kommer lite göttiga tips på aktiviteter man kan ägna sig åt om man vill: 

Parkmiddag är ALLTID middag

Älskar att äta middag i parken. Absolut. Lite kånkigt. Men fasiken vad VÄRT. Skrev till H “Pastasallad i Parken?” Fick ett rungande JA. Blev svinpepp. Alla har inte råd med en lägga som har en balle. RÄCKER UPP HANDEN. Nej men då är detta den perfekta lösningen. Känns äventyrligt och kul. Gör det som en vardagstradition. It’s all worth it. Förresten, pastasallad? Gud vad det trendar. Min bästa rätt. Billigt och slafsigt. 

Seriesommar bör vara en grej

TV på sommaren ska vara långsam tycker jag. Det ska ta tid. Det behöver inte vara snabba saker eller alltid liksom det senaste. Det ska snarare vara göttigt och tryggt. Minns mina sommrar på västkusen. Min farföräldrar hade bara SVT och TV4. Höjdpunkten på kvällen kunde typ vara när det gick novellfilmer på tvåan. Här är tre saker jag har sett på sistone: Drömslottet, Wolfpack och P & B. Renoverings-tv, deppiga dokumentärer och filmer med en hunkig Stellan. Missa ej. 

Baka baka en fucking liten kaka

Älskar att hålla på med deg. Det är fan rogivande. Kan stå i timmar. Tänk att man liksom får kladda? Som vuxen? Nej men det är otroligt. Som jag har nämnt förut så är det här liksom min baksommar. Drömmer om fluffiga frallor, syrliga kakor i långpannor och bullar som smakar barndom. Förresten, följ min bästa baktjej här

Skriva skriva och så skriver vi. 

Jag tycker det är så kul att skriva just nu. Sitter med ett svinroligt projekt. Gud. Tänk om det skulle bli något med detta. Hur som haver. Tycker sommaren är en perfekt tid för att klottra lite i ett anteckningsblock. Allt behöver inte vara bra, det mesta är inte det. Men kul kan det vara. Storycation har en rolig skrivutmaning i juli. Kolla in den här. 

Skuggiga dagar på stranden

Åk till stranden när det är moln. Jag lovar. Det är så jävla värt. För det första, det tenderar att vara mindre folk, vilket alltid är positivt. Och för det andra. Så mysig. En filt, kanske en liten kudde. Ta en nap. Jag har en hängmatta som väger typ 0,7kg. Finns här. Bästa jag vet. Det behöver inte vara gassande sol för att man ska vilja hänga på stranden. Det kan vara 19 grader och moln också. Tog mig 29 år att fatta.

13

No Comments

Leave a Reply