Okategoriserade

Kläder jag kan tänka mig att bära när Merkurius Retrograde är över

18 oktober, 2021

Har jag nämnt att mitt liv är helt upp och ner sen Merkurius Retrograde slog till? STORM. KAOS. OCH GUD VET VAD. Är det något som är som det brukade? Äh nej. Aja. Okej. Att universum mår som det mår har helt klart gjort en hel del i mitt levande. Det handlar lite om att typ överleva dagen + att typ gå 10 000 steg. Höll förövrigt på att bli påkörd av 2:ans buss på folkungagatan. Borde typ enbart stanna inne pga uppenbarligen min egen västa fiende. Här tänker jag iallafall lite G Ö T T I G A plagg som får mig att känna hopp om framtiden och min överlevnad.

Finns att köpa här

Perfekt look när man ska börjar nya jobbet. Wink wink.Gillar plagg med KUL färg. Det ska kännas lite som att man käkar en fruktig karamell när man klär sig på morgonkvisten. Grönt är 100% skönt för ögat tycker jag. En perfekt jag återvänder till någon typ av karriär-look för Elinor. Gud blir så pirrig. Tänk att få klä sig lite kontorsfint. Och att jag ska få göra det nångång, inom en snar framtid. MÅR KANON. Förövrigt läs bästa Gabriellas inlägg om kontorsstil här.

Finns att köpa här

Borde inte vara lagligt att få gå på klubb i glittrig ögonskugga pga för hett. Varför hatar alla killar glittrig ögonskugga? Gud tänka att man snart ska få gå på klubb. Alltså när Merkuriusgrejen är över vill jag gå på klubb. Dansa, bli svettig och liksom jag vet inte, bli lite full. Har varit lite tudelade gällande klubbandet. Men nästa helg kanske det händer. En helkväll. Det ryktas om ett eventuellt indierave i Slaktuhuset och ingen är gladare än jag. Skråla till Shoreline. Pirr pirr pirr.

Finns att köpa här

DYR SKO JAG SKA KÖPA NÄR JAG SIGNAR. Man unnar sig för lite. Alltså fina saker. Jag är dålig på det. När retrograden är över är även signa avtals-förbudet över. Gud det är så mycket kring denna retrograde Jag är försiktigt hoppfullt entusiastiskt om man säger så – för vad ska man annars orka vara. Men dessa godbitar ska nog bli min målbild. ”Snart står jag här. Med skorna och det som behöver signas i min hand.

Finns att köpa här och är på REA.

Väska jag ska ha när jag springer runt i Köpenhamn med min bästis. Såg denna på väska på Wakkakuu’s live med Michaela Hamilton här om dagen. Kände MEN GUD där är väskan. En av saker jag har sett fram emot i pandemihelvetet är en 100 poängs tripp till Köpenhamn med Carro. Har känt mig en horribel kompis för att jag inte har tagit tag i saker. Fått det att hända liksom. Men när jag såg väskan kände jag bara. Men gud, det är den jag ska ha när vi strosar runt, har vinlunch och shoppar saker vi absolut inte har råd med. Hur kan nått så nära kännas så långt bort? Snart så.

Kanske mitt stökigaste inlägg men så får det vara. Imorgon är retrograden över och ingen är gladare än jag. Vill ni läsa liknande inlägg klicka här och här.

8

1 Comment

  • Reply Carro 19 oktober, 2021 at 08:21

    Hoppas du är okej med att jag kommer gå runt med exakt samma väska i köpenhamn :O Otrolig!!

  • Leave a Reply