Okategoriserade

Liv i själen

12 december, 2021

Det går i ett. Det här med att vara ny på jobbet + körkortet och bara alla roliga events som sker typ hela tiden. Det är nästan så att kroppen går in i fullkomlig chock. Jag som är van att jobba hemma sen typ nästan två år tillbaks är nu på ett kontor varje dag. Visserligen fyra minuter från där jag bor. Men ändå, så är det. Släng på lite körlektioner på det. Backa runt hört är jag kingen på. Där emot att titta innan tecken – horribel på. Ja, och sen är det som att verkligen ALLA jag känner fyller år eller har nått typ av mingel och event nu innan jul. Det är absolut lite mycket nu – men också KUL.

Igår fyllde min polare 31 år. Vi var ett gäng i hennes ljuvliga hus/lägga i Älvsjö. Det dracks vin, lekte leker och jag påstod att Avalanche var ett berg och fick 1p i leken. Så pinsamt, men det gick igenom. Min kille hånade absolut mig. Sen var vi på klubb. Det dansades, dracks shots och vid 02:25 beslutade vi oss för att köpa en filet-o-fish på Mcdonalds för att sedan vandra ner Folkungagatan hem. Livet innan pandemin var liksom där, ja – sen hade man absolut lite omikron-ångest när man vaknade. Att svettas med andra människor, vråla till Håkan Hellström och dansa i två timmar gav verkligen liv i själen.

Imorgon är det på’t igen. Livet. Körlektioner. Och typ allt som känns.

21

No Comments

Leave a Reply