Listor och sånt trams

Maj i en listjävel.

30 maj, 2023

Ska vi köra en lista? Gud Maj. Brukar vara årets mysigaste månad. Och nu har det bara passerat. Usch. Jag har knappt njutit. Skäms på mig. Jag tar nya tag i juni. Och så är det med det. Livet ska levas, och det är omedelbums. Men en summering ska ni ha – då kör vi en månadens: 

Månadens teve: Jag har sett relativt mycket saker den här månaden. Vilket är ovanligt för att vara mig. Carro mobbar mig att det tar en sån jävla lång tid för mig att liksom kolla en serie. Men den här månaden. Saker har tryckts på en ny nivå. Tiny Beautiful things, Daisy Jones & Six, Last Thing He told me, The Bear, Gifta vid första ögonkastet och det absolut viktigaste Queen Charlotte. Gud. Familjen Bridgeton är verkligen underskattad. Så bra för min lite lätt stressade hjärna. 

Månadens teve: Säger ba en sak – TAYLOR SWIFT. Kanske är det faktumet att hon är på turné och det liksom har tagit över mitt tiktokflöde. Eller så är det hela den här grejen att jag är lite stressad i hjärnan och trygghet är det jag behöver. Taylor Swift är fan trygghet. Det är så ocoolt. Jag vet. Men jag älskar det. Har lyssnat på Fearless, Getaway car och Karma cirka 400 gånger om dagen senaste veckorna. 

Månadens poddar: 

Jag behöver en podd. Fina Surret. Allt annat är totalt oviktigt.

Månadens Youtube:

Nej men det osar livskris om hela mig just nu. ALLT ska förändras. Håll i er. Besatt av Ribecka på youtube. Dom lever vanlife, surfar hela dagarna och köpet typ keramik. Dom är så härliga. Glada, ångestfria och liksom lever i nuet. Allt jag inte gör. Och så ska hon ha barn. Vem har jag blivit? 

Månadens dryck:

Gud drack en så god lemonad här om dagen. Rabarber och jordgubb. 100% syrlig och somrigt. Vill dricka den hela juni. 

Månadens godaste mat:

Åt en laxröra här om dagen. Kände att jag fick dille på det hela efter typ första tuggan. Kommer absolut laga den jämt nu. Hittade ett liknande recept här

Månadens sysselsättning: 

Om någon har missat det så har jag… jobbat. För mycket. 

Månadens sämsta:

Att jag typ har tillåtit mig själv att liksom krascha lite. Inte lyssnat på kroppen. Bara kört på. Det är så elakt. Jag måste ta hand om mig själv. 

Månadens bästa beslut: 

Säga ifrån när det behövs. Lyssna inåt. Försöka hitta magkänslan. 

Månadens bästa inköp: 

Har jag köpt något? Tror inte det. 

Månadens film:

Såg Fatal Attraction här om dagen. och den lever förfan som ett jävla trauma i kroppen. Don’t watch it kids. 

Månadens konsert:

Som att jag har varit på en sån. Ska dock på Sony live ikväll. 

Månadens böcker: 

Har läst My Body av Emily Ratjakowski. Jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag ska säga. Blandade känslor. Mer om det shortly. 

Om ni vill läsa mer sånt här kan ni klicka här.

15

3 Comments

 • Reply Ajli 30 maj, 2023 at 19:37

  Jag har OCKSÅ sett en massa Ribecka och fattar inte hur man kan vara så sorgfria som de verkar! De verkar så kära och glada och så himla ”det löser sig” och så löser DOM det, inte går runt och gnäller och tänker att någon annan borde eller så utan… de bara grejar! Allt som jag inte heller är i maj 😀

  • Reply Alderbro 8 juni, 2023 at 18:59

   NEJ men dom är otroliga. Jag är fasiken besatt.

   //E

 • Reply Augusti i en listjäven | en summering av augusti 28 augusti, 2023 at 08:19

  […] Maj i en listjävel […]

 • Leave a Reply