Babbel

Mår kanon tackar som frågar

2 maj, 2021

Ansiktet utåt för hormonell kris. Började med mini-piller för cirka 3 månader sedan. Sen dess har både jag och mitt humör tagit en intressant vändning. Överväger starkt att sluta pga har blivit lite av en häxa vissa delar av månanden. Antingen börjar min sanna personlighet leva ut till fullo (Mitt öde är alltså att bli en häxa) eller så ska jag nog sluta med hormonskiten. Jag är ju personligen lite rädd för hormoner i lille kroppen. Utvärdering kommer framöver. Vill typ nudda vid detta lite snabbt. Men alltså det här med preventivmedel – fyfan vad det tar tankekraft och energi. Och för vad egentligen?

Här kommer iallafall lite göttiga tips från diverse saker jag konsumerat senaste veckan

  • En ny krog har öppnat på min gata. La Olita gästspelade lite på nytorget förra sommarn med nu har det de slagit upp dörrarna permanent. Kan praktiskt taget krypa hem. Ingen blir gladare än jag. Tycker alla ska gå dit. The Margz kostar typ 60 kr glaset och maten var så göttig. Åt Quesadillas med avokado och nån bönröra. Med chips och guac. Nej men hallå nya stammishaket.
  • Lyssnade på värvet här om dagen med min fd kollega Brita Zackari, lyssna r. Brita är smart, rolig och så jävla klok. Tycker absolut att denna intervju var 10 av 10. Alla MÅSTE lyssna.
  • Jag var inne på Rodebjer inne vid Norrmalmstorg här om dagen. Överväger starkt att skaffa denna kaftan till sommar. Är absolut inbjuden till NOLL fancy pool partyn framöver. Men vore ba en dröm att svassa runt med denna. Nånstans.
0

No Comments

Leave a Reply