Listor och sånt trams

Mars 2024 i en sammanfattning

31 mars, 2024

Vi kör en kort sammanfattning av Mars. Jag vet att ni är nyfikna. Eller inte? Det har ju varit en riktig skitmånad.


Hur var mars?

Helt ärligt. Jag har nog varit/är rätt deppig. Addera en liten 30 årskris och hormonell obalans på det. Bitvis har det varit rätt kämpigt. Har man velat kastat in handduken ett par gånger? Jo. Vi ska inte ens tala om så fort nån har nämnt min födelsedagsgalej som är nästa vecka och min respons har varit ”JAG VILL INTE PRATA OM DET”. Jag har varit 100% omöjlig. Jag är så tacksam att mina kompisar inte har blockat mig i livet.


Månadens jobb

Solusearching AB fortsätter sin utveckling mot nya möjligheter.


Månadens besvikelse

Är inte Mars inte en enda stor besvikelse? Den som påstår något annat mår ju inte bra.


Månadens extra

När jag upptäckte hur otroligt trevligt det är att gå på bio på egen hand. När jag och Caroline bodde på hotell och levde som om det inte fanns någon morgondag. När jag såg den otroligt härlig pjäsen Vi gjorde vårt bästa på Playhouse theater. Bögen e Lös på Cirkus var en toppen show Mycket som varit extra härligt!


Månadens tv

Mycket TV denna månad! Allt från Puss, Hejdå på SVTplay som alla borde se, den otroliga dokumentären om Billie Eilish på Apple+ och Ronja. Otroliga Ronja. Mera tvtips har ni här.


Månadens film

Jag har tre bra tips som jag tycker alla ska se. The Holdovers för tänkarna. Hypnosen för oss horribla stadsbor som vill paja systemet. Och All Of Us Strangers för oss som bara vill ha sig en god gråt.


Månadens poddar

Tål inte några röster i detta nu. Är absolut lite känslig. Men känns mest som att svenska poddar handlar om skitsnack och trista toner. Som den otroligt basic bitchen jag är har jag börjat lyssna på Call her Daddy. Det är lite kul.


Månadens böcker

Jag har läst noll denna månad. Men på mitt sängbord ligger iallafall Det e kroniskt av Caroline Ringskog Ferrarda Noli.

En önskan inför kommande månad?

Att krisen är över. Det är fasiken det enda jag önskar. Och lite mer solsken. Jag är så trött på det gråa vädret.

7

No Comments

Leave a Reply