Vardagsbabbel

Några dagar i mitt liv

31 januari, 2022

Det är den 31:a januari när jag skriver detta. Imorgon är januari slut. Jag är tacksam. Tacksam att det gick över relativ smärtfritt. Grät bara några gånger. Hulkade två gånger. En gång under guldbaggen och en annan gång när jag kände mig som en katastrofal människa. Jag och min gamla bästis hade en grej. Man fick skolka valfri fredag i januari. Skolkandet handlade om att unna sig saker när allt kändes som mörkast. Fint tycker jag. Mer skolk i livet.

Efter en halvdag på Djurgården köpte jag Stockholms bästa falafel på Burgerian. Jobbar mycket på ön nu. Det är kul. Lite av en ny värld. Jag lär mig mycket nytt, och får göra så mycket KUL. Var till exempel på ett helt övergivet Cirkus. Det var så spännande. Tog där och de ett beslut att jag SKA på baggen nästa år. Har alltså börjat med affirmationen lagom till nya året. Jag jobbar just nu som produktionsledare. Det är ju en sån tjänst som verkligen är högt & låg. Kreativt, projektledning och spindeln i nätet-roll. Sånt som jag alltid har gillat. Jag som har jobbat mycket inhouse får nu vara i massa olika projekt. Det är verkligen kul. Tillbaks till falafeln, den är billig och god. Men servicen är verkligen speciell. Jag skulle vilja säga att det är något som måste upplevas.

Blev krasslig. Oundvikligt kanske. Är det covid? Tror inte det. Tog tre tester. Alla var positiva. Eller negativa. Hur fan är det? Okej jag hade inte covid-19. Varit lite hängig. Haft latent huvudvärk. Snorat och hostat. Gud vad osexigt. Fick hem en go apotealeverans. 100% räddningen. Förresten har bytt p-piller. MÅR SKIT. Känns ungefär som att jag har en mini-mini gruvarbetare i maggen som sakta men säkert hugger sig ut. Ska det kännas så? Jag ger det en vecka. Sen måste gruvarbetare sticka.

I helgen la jag och min manliga bekant pussel. Jag som öppet har suttit och typ hånat hans pusselintresse (förlåt!?! varför är jag så hemsk?) satt helt plötsligt och typ tyckte om det. Det var mysigt och lugnande. Vi varvade ett avsnitt The OC med How To Become A God In Central Florida med pusslande. Inte mycket pussande tbh. Lite trist.

18

No Comments

Leave a Reply