Okategoriserade

Några få timmar kvar

14 juli, 2023

Sommarregn från mitt gamla flickrum. Läser några sidor ur en bok. Den är ganska tråkig. Läser några mer sidor. Det börjar bli mer meningsfullt. Texten fångar mig. Sen tröttnar jag. Lägger ner den. Somnar.

Går igenom jobbmejlen. Fixar med saker för film festivalen. Blir cc’ad på en triljon saker. Snälla låt mig ba va. En presentation görs. Oj. Måste sätta mig med lite fakturor. Det är bara två dagar kvar till semester. Upprepar frasen. Snart är jag ledig. 

Bråkar med min kille om obetydliga saker. Är arg. Argare än vad jag kanske borde vara. Är det stressen? Månader av för mycket att göra har gjort mig till en häxa periodvis. Skriver förlåt och hoppas på att han inte hatar mig. 

Äter middag med mamma på stan. Vi äter indiskt. Köper en krogväska på stadsmission för 150kr. Springer förbi stikkinikki. Äter glass med smak av earl grey. Ser ett tv-program om ett engelsk par som köper ett slott med 46 rum i Frankrike. Börjar drömma om en egen plats på jorden. Men med tre rum kanske.

Idag ska jag och Carro äta middag. Rökta räkor. Vår bästa mat. Vi har satt en deadline. Hemgång kl 22. Det har varit för mycket fest på sistone. Avgränsningar behövs. Juste. Vi åker till Köpenhamn nästa helg. Pengar måste sparas.

Minuter kvar till tre veckor ledigt. Tack livet. 

13

No Comments

Leave a Reply