Äventyr

När jag träffade SCHaMANEN MÅNSTRÅLE

1 maj, 2024

Låt oss prata om när jag besökte Schamanen Månstråle för cirka två veckor sedan. Det hela började som en knasig present från mitt rövgäng. Nej, men så här är det. Om någon har missat det – jag befinner mig som vanligt i en kris. LOL. Men så är det. Så när jag fyllde 30, den krisigaste åldern av dem alla, fick jag en gåva som inte var lik något annat jag varit med om. Tydligen stod det mellan ett besök hos en schaman eller en väska. Om vi säger så här, jag är så nöjd med deras val. För det här var en upplevelse utöver det vanliga.

Min kompis Elin hade gått till den här Schamanen förut. Det hade varit en upplevelse som var kvar inom henne. Så jag gick till Hallandsgatan med ivriga steg. När jag jobbade med ett tv-program för cirka 6 år sedan var vi på en kursgård i Värmland någonstans, minns jag att jag träffade ett gäng som utbildade sig till schamaner. Jag minns att dom stod runt en eld, chantade och att det var full måne. I mitt huvud sjöng dom Aquarius. Vet inte om det var fallet. Hur som haver, NU skulle jag till en person, en såkallad schaman eller trollpräst, det gör man som man vill, för 120 minuters healing/chakra balansering och samtals session. Och vilken upplevelse var det inte.

Tänk er ett rum som en rekvisitör från Pirates Of The Caribbean har satt ihop. Det är ljus överallt, tyger i mönster som någon på en tripp har satt ihop och uråldriga böcker med titlar som ”learn to find your sign” eller ”animal symbolism”. Det doftar också rökelser. Så starkt. Precis så var det hos Schamanen Månstråle. Vem påminner hon om? Sybill Trelawney från Harry Potter. Ni som vet, ni vet. Om inte. Unna er en god googling. Hon satte mig vid ett bord, bjöd på en dryck som jag tror var något typ av te, hoppas jag iallafall. Och ba ”Vad vill du läka idag?” jag hör hur jag börjar stamma. Känner mig obekväm. Sen går jag bara ALL in. Jag berättar om vad som är jobbigt. Vad som skaver. Och hur det känns i kroppen. Sen börjar magin.

Jag får lägga mig på en brits. Det är massage. Det sjuka är att det känns typ som att jag är i trans. Under vissa delar lite utomkroppsligt. Som att jag svävade över min torso. Tiden går så fort. Jag känner när hon tar på vissa delar av min kropp. Att det gör fasligt ont. Alltså typ. ”Jag håller på att dör.” Speciellt runt ansiktet, och nyckelbenen. Det är rosmarin på kroppen. Det är salvia över ansiktet. Det är eld. På den där britsen är det så mycket som händer. Men det känns verkligen som att jag är 100% närvarande i min kropp. Minnen kommer till min hjärna. Saker som jag inte tänkt på under flera år. I typ superspeed. Jag vet inte vad jag tänker. Det är bara där. Och det är starkt. Samtidigt som Schamanen Månstråle går runt min kropp och gör ljud som ”schhhhh” ”maaaaah”.

Jag vet inte hur personlig man ska vara. Men det var en del energi som behövde rensas. Så att säga. Tydligen är min grundchakra, alltså magkänslan HELT rubbad. Den är icke-existerande enligt Månstråle herself. Mitt ja och nej, det behövdes tränas upp. Det var liksom det som gjorde ont runt nyckelbenet. Hon berättade även att hon hade bett till runstenarna, don’t ask. Hon hade tillkallat fertilitetsguden inom den nordiska läran. För lilla jag, jag måste tydligen läka mitt inre barn. OBS! Detta är bara liksom en av få saker som skedde hos Schamanen.

Nej men det var så mycket som hände. Jag lämnade Hallandsgatan med en känsla av att nästan vara lite berusad. Ni vet, två öl in, en fredag, det är AW osv. Vem vet vad som egentligen var i teet? Det sjuka är att jag typ har känt mig lite lättare sen mitt besök hos schamanen. Alltså typ som att jag kan andas på ett annat sätt. Eller ser saker lite ljusare. Skulle jag rekommendera den här behandlingen till någon annan? ABSOLUT! Alla borde fasiken träffa en trollpräst minst en gång i livet.

LIKNANDE INLÄGG:

När jag träffade Sveriges kändaste medium

Om att vara Gwyneth

14

No Comments

Leave a Reply