Vardagsbabbel

Och sen kom juni

27 juni, 2021

Nej men det gick fort. Juni alltså. Superfort gick det. Det har varit knasigt, lugnt och som en jävla käftsmäll typ. En jävla massa känslomässiga intryck. Av och på. Hela jävla tiden. Att jag har orkat har ibland känts som ett under. Men nu är det över och jag har sommarlov. Och so far, ganska bra på det här med lov. Som på bilden ovan t.ex. kollade på fotboll med Lisa. Alla krogar med tv-skärmar var uppbokade. Så vad gjorde vi? Gick till den göttigaste krogen, dom har gooooa små soffar man kan ligga i, på Skånegatan. Pang på med matchen på datorn och in med vodka-soda. Mådde kanon.

Har också börjat hänga en del i köket igen. Gillat det massor. Köket har varit lite av en ångestplats pga lite tappad matlust och värme. Det har ätits en hel del dafgård ”köttbullar” om man säger så. Nu liksom. Ganska pepp. Bakade en go paj med feta och spenat. Ful blev det dock. Som det mesta jag gör.

Skaffade mig solgula påslakanset. Otroligt mysigt och tryggt. Dom skrek barndom. Och jag kunde inte motstå looken. Vill göra om mycket hemma. Vill att det ska kännas tryggt. Som att gå i barndom typ.

Här om dagen var det midsommar. Jag älskar midsommar. Sill, jordgubbar och dagsfylla. Jag gick låna mina föräldrars hus och hade lite vänner över. Längtade lite till att ha ett eget hus – kanske ett torp nånstans eller nått liknande. Fyfan. En dag. Vi tog dock inte en enda bild på kvällen, bra betyg ändå. Saknar dock nu.

Om några dagar åker jag och min knasigaste kompis till Malmö. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Typ dricka drinkar, äta go mat och liksom hänga med varandra. Har ni några tips vad man kan göra?

16

No Comments

Leave a Reply