Listor och sånt trams

Printscreens från min senaste vecka

28 mars, 2024

Min telefon är alltid full av otydliga skärmbilder från olika kanaler. Det är en röra som behöver rensas ständigt. Här är några saker från veckan som har passerat

Boho is back. ÄNTLIGEN!!! Jag är en sån förespråkare till en bohemiska stilen, alltid varit och kommer alltid vara. Tycker den får oförtjänt mycket skit. Ja, den är lite ocool men må så vara. Det är jag också. Ocool alltså. Med världsekonomi rent åt helvete är det 100% rimligt att boho kommer bli en grej. Kan vi alla inte bara klä oss som statisterna i Hair? Det är forever min favvolook.

Julia Frändfors är den roligaste personen på instagram. Det finns ingen person som gör mig så skrattig som henne. Ny säsong av Gifta vid första ögonkastet är på ingång och deltagarlistan är officiellt live. Alla är så unga…? Nej men vad är det för stress egentligen. Jag håller med Julia. Det är för ungt att vara med vid 27. Tycker jag iallafall. Jag var mitt i krisåren vid 27. Alltså taskig ekonomi, ostabilt jobb och partygladare än någonsin. Så långt ifrån att vara någons fru. Vad är det för jävla stress folk lever med?

”People are blunt with one another, sometimes even cruel, believing honesty is stronger medicine than sympathy, which may console but often conceals” läser Beth Dutton för John i ett avsnitt av Yellowstone. Boken The Solace of Open spaces verkar vara en amerikansk klassiker, en sån man hör om men aldrig plockar upp. Jag blev nyfiken. Kanske något att plocka upp till sommaren.

Nea Holm la upp en bild på sin urgullig unge och jag kände direkt. Nej men det här min stil. 100% saker jag skulle ha på mig som snart 30åring. Kombinationen är over the top. Och jag älskar det. More is more.

Fick en gullig inbjudan här om dagen, från min mamma, som ville fira hennes katts 10-årsdag. Det ryktades om tonfikmousse och kattbubbel. Känns lite gulligt på något sätt. Det är så viktigt att fira de små sakerna i livet. Eller är det obehagligt? Gud nu vet jag inte längre.

9

1 Comment

  • Reply Ida 28 mars, 2024 at 20:52

    Haha kattinbjudan. Vette 17. Är något både creepy och rart med människor som älskar sina husdjur som människor ?

  • Leave a Reply