film, tv & underhållning

Saker en har sett på www del tre

17 maj, 2021

En till hör ju liksom generation internet. Jag har också kommit i en youtubefas, gör det cirka en gång i månaden. Finns så mycket KUL att titta på. Rörliga saker med kul innehåll som inte är så – jag vet inte- ordentliga. Gillar liksom koaset och bruset – har jag berättat att jag har jobbat på ett youtubenätvärk? Kul tycker jag ibland när man tänker på det pga är ej så cool som man liksom bör vara om man är på en sån plats.

Har iallafall samlat lite saker jag kollat på. Häng med.

I read every book Kendall Jenner has recommended on Instagram and her taste is… questionable

Jag ÄLSKAR böcker. Och framför allt att köpa böcker. Jack Edwards kom in i mitt liv för ett tag sedan. Jack har läst litteraturvetskap på nån fancy skola i USA, glömmer vilken. På sin kanal pratar han om litteratur i all form. T.ex. i klippet ovan SÅGAR han Kendell Jenners boksmak(SPOILER: HON GILLAR TYP BARA ”SNYGGA” OMSLAG) osv. Kanalen innehåller inte bara sågningar, bra tips också. Och såklart massa kul fakta. Känner att jag har lärt mig massa kul. Kolla in.

Jag är rätt selektiv när det kommer till ”flunsor” som jag faktiskt tar till mitt hjärta. Blir ofta besviken efter ett tag. Matilda Djerf har jag så mycket lovin för. Hon och hennes kille verkar så mysiga. Gör inte så mycket. Hänger mest med sin hund och liksom gosar. Sånt uppskattar man. Och NU ska dom renovera ett sommarhus ihop på västkusten. Det är liksom min största dröm. Och det känns inte heller som en sån där rövig influencer-renovering, förresten är inte det ett uttryck nu? Nej men absolut, det pratas om att det ska komma hantverkare. Men liksom Matilda har köpt snickarbyxor. Måste också köpa det nu. Ska bli ett nöje att följa detta.

Ni tittar väl på vin-tv? Frida Lund aka Godagrejer är min forever girlcrush. Hon lagar så förlåt men GODA grejor. Vilket jag uppskattar. Saker som smakar påriktigt, som typ innehåller smör och som bara är tryggt. Nu är andra säsongen vin-tv igång och jag är glad. Jag kan fett lite om vin, och har egentligen noll intresse att lära mig. Men pga att det är så otroligt goa samtal så liksom tar jag in en massa saker. Har nu beställt lite fancy orange vin. Jo men kul va.

Det var alla mina tips för denna vecka. Kul va.

1

1 Comment

  • Reply Emelie 17 maj, 2021 at 19:41

    Kul tips! Är också YT-periodare. Ska spana in boksnubben!

  • Leave a Reply