film, tv & underhållning Okategoriserade

Saker en har sett på www

2 mars, 2021

Jag har fokus som en treåring. Jag måste fångas snabbt och har svårt att ge saker tid. Så är det med det mesta. Jag är en ivrig typ. Det måste gå fort liksom. Att se på film och serier kräver en viss sinnesstämning. Ett lugn osv. Nånting jag inte riktigt har haft den senaste tiden.

Jag har hängt en del på youtube. Det är ungefär det min hjärna har klarat av. Rappa inslag, kul på dirren och enkla format. Här är tre kul grejer jag har sett den senaste veckan

Inside Zara Larsson’s Home For a Perfect Night In 

Hej nej men jag ÄLSKAR Zara Larsson. Absolut, lite sen till festen är jag … Men hon har fan i mig sån jävla star quality. Och verkar så otroligt vanlig. Älskar detta formatet på intervjuer. Är hon inte det bästa vi har? Det är något som är så göttigt med att hon verkar va sån serienörd. Hon växte i mina ögon. Ännu mer – om det nu var möjligt. Och för tusan, vad är det för våning hon har? Vill absolut stalka loss. Nån som vet nått?

Florence Pugh Eats 11 English Dishes

Kan vi ba prata lite om Florence Pugh? Nej men jag är ett stort fan. Kanske förmodligen absolut den kändisen jag känner mig närmst. Nej men vi är så lika, VARFÖR ÄR VI INTE BÄSTISAR? Hon är witty, klok och typ otroligt smart. Om ni inte har koll på henne. Kolla på klippet ovan, och se Little Women. Ett jäkla måste.

Reacting to ’THE HILLS’

Är ni också genration reality? Jag älskar ju all form av reality, och främst ALLT från tidigt 2000. Nej men det var en sån göttig tid. Jag säger bara en sak, MTV. Finaste vi har. Whitney Port som var en av stjärnorna i The Hills, gör tillsammans med sin man klipp när de reagerar på avsnitt från serier. Det är så mysigt. Rekommenderar starkt.

0

No Comments

Leave a Reply