Vardagsbabbel

Sista sommarlovsdagarna

16 augusti, 2021

Och där kom dom. Som ett brev på posten. Sista sommarlovsdagarna. Gud vad det smärtar. Gör fullkomligt ont. Men också så jävla befriande också på nått sätt. Även om jag förespråkar det vilda, livet utan almanacka och den eviga festen. Så let’s be honest. Mår rätt mycket P av det. Jag behöver nånstans att gå, komma upp i tid och typ projekt att göra. Även om det är lite oklart det mesta – så är det ändå lite mer rutiner en de senaste veckorna. Mår typ bra av bara tanken. Men vill också understryka. En av de goaste sommrarna ever. Här är en gullig bild på mig i mina fula sommarglajjor. Ett kasst reaköp från förra sommarn. No chimichey här inte.

Kom hem i början på förra veckan. Började ha mat i kylskåpet. Är inte det första hösttecknet? Absolut. Det kan ha stått nått litet deppigt juicepaket och typ några ägg i kylen. Men liksom när det börjar finnas mat hemma. Då är det fan slut på semestern. Mina blixtvisiter här hemma har till stor del resulterat i nån utemiddag osv. Men att nu liksom ha mat i kylskåpet. Det känns speciellt. Grönsaker som behövs ätas upp osv. Nej men ni fattar. Nu händer det grejer.

Mötte Carro på en aw på Melanders. Det åts rökta räkor (Har fått fullkomlig dille på det) och babblade. Gud vad det babblades. Som att det ej fanns någon morgondag. Hade samlat en massa goa ämnen på anteckningarna från dom TVÅ veckor(HJÄLP!!!) vi varit från varandra. För att sedan tjöta loss. Det blev mörkt ute. Och jag fick inte ens diskutera mitt viktigaste ämne. Tacksamhet. Har känt en sån tacksamhet. Så glad för det som har skett. Det är rövajobbigt och jag gråter mycket. Men känner ändå sån tacksamhet. Går runt som en tönt. Var på prommis och typ gick runt och log för att jag får va på denna fina plats. Med mina fina människor. Hashtagg blessed.

Jag och min manliga bekant(gud vad kallar man nån man dejtar????) var på Djurgården här om dagen. Vi skulle kolla in det omtalande muséet som ej bör nämnas vid namn. Jag tyckte det var pissfult medans han gillade det. Säger så mycket om honom och mig. En katastrofal kombo liksom men KUL. Vi hängde på Djurgården, hittade en loppis på en båt och gick kramandes hem över strandvägen ätandes en rem med smak av häxvrål. Sånt man gör liksom.

Hann även med en blixtvisit hos urmoder. Käkande pannkis, körde lite bil och snodde lite visdom. Kanske det absolut bästaste avslutet man kunde få på sommarlovet. Tack för det.

Imorgon börjar helvetet. Ni vet. Verkligheten. Livrädd pga att ALLT känns som ett tomt blad. Vad ska hända? Vad ska kännas? Hur kommer allt bli? Nej men jag är livrädd med så pepp. Har signat upp mig för massa träningspass, ska ha mycket goa middagar och ba sätta mig ner och klura ut lite hur den kommande tiden ska bli. Känner pirr och lycka. GUD vad kul det ska bli.

9

No Comments

Leave a Reply