Äventyr Vardagsbabbel

TRE DAGAR PÅ ÖN

11 augusti, 2021

Hej hallå! Jag hade skrivit ett par inlägg. Men dom verkar ha försvunnit i tomma intet. Och nu är relevans noll. Så ja. Tråkigt. Som det kan bli. Igår kom jag hem efter ett par dagar på Gotland, vilket var GULD. Gud vad härligt det var. Ren lycka. Ni vet när man känner att man verkligen verkligen verkligen behövde nått. Jag behövde verkligen Gotland, och jag behövde det nu.

Vi bodde i Ljugarn. Det Air B&B’ades ett gulligt stenhus vid en go åker. Det var lugnet själv. Och jag yttrade meningen ”här vill jag bo” x-antal gånger. Det kanske blev lite väl jobbigt för min resekompis. Jag kände mig lycklig. Det var så otroligt tryggt det hela. Jag som varit rätt stressig i kropp och själ tänkte hela tiden att man faktiskt kan bo på det där sättet. Och att jag typ skulle må bättre. Bli hel på nått sätt. LUGN NU ELINOR.

Nej men ni ser ju? Här sitter jag och ser gullig ut. I min pyjamas från twilfit. Alltså tänk det livet. Att äta frukost vid ett bord med kökssoffa(ÄR INTE DET DE MYSIGASTE????) med sin favoritperson. Prata. Umgås. Tåflörta. och typ spela spel. Det regnade på morgnarna – perfekt under vacay. Bra slowstart på dagen.

Vi hängde runt. Levde på rätt bra. Hängde vid vattnet, såg solen gå ner och badade 1 gång. Vädret var väl inte tipp topp. Allt klarnade upp efter 15-16. Men ändå. Det var så jävla gött. Alltså det här med att liksom umgås med nån man gillar länge kan kännas pissläskigt ibland. Men att inte behöva säga hejdå, veta att man inte har en deadline och liksom verkligen bara får va med varandra. Förlåt men blir gråtigt HUR FINT det kan kännas. Vill bara krypa upp i armhålan och bara vara kvar. Blir en liten koala. Vill bara klappa, kramas och gosa. Japp. Då vet ni det.

När det regnade tryckte vi ett par loppisar. Kirrade ett par skålar som ABSOLUT var i tantigaste laget. Har verkligen utvecklat en tantig stil eller bara verkligen gått in i den 100%. Ni vet. Vill att allt ska vara gulligt, litet och med mycket krusiduller. Hur ska detta sluta?

Mycket snackade på beachen. Alltså nån brie, lite favoritmix och typ juice direkt ur kartongen. Något var otroligt härligt med just det. Kändes lyxigt, in the moment och ba göttigt. Allting på Gotland känns så spektakulärt pga den maffiga omgivningen. Krävs typ inte så mycket mer än att ens manliga bekant ba ser lite go ut, på en strand, med en juice i handen för att man ska få känna sig SÅ lyckligt lottad.

Vi tog en tripp till Furillen. Alltså SÅ SÅ SÅ speciellt. Verkligen värt ett äventyr.

Vi avslutade vår vistelse i Tofta och Surflogiet. Solen gick ner och jag blev gråtig. Är det bara jag som blir gråtig i slutet av semestern? Ville verkligen bara vara kvar. Kvar i det som var, kvar i hur bra allt kändes och i myset. Född dramaqueen är man. Alltså känner mig blessed. GUD vad göttigt man får ha det.

Gotland fick 10 av 10. Mådde SÅ bra. Nytt livsmål är ju helt klart att jag vet inte, kirra nått på öyn. Som RESTEN av Stockholm. Det kanske är en platt dröm. Och så får det va. Jag älskar öyn. Låt en tjej drömma. NU är jag tillbaks i stan. Hösten är lika oklar som den var i början av sommarn – livrädd blandat med lite pepp. Ser fram emot att komma tillbaks hit. Skriva mer. Och få tänka högt. Är det några kvar här ens? Räck gärna upp en hand. Alderbro is back iallafall.

19

No Comments

Leave a Reply