Vardagsbabbel

Universums tristaste vecka

13 mars, 2023

Veckan började med lymfmassage hos min massör. Det var ett otroligt bra sätt att börja veckan. Helt ärligt, jag blir typ generad när jag tänker på just den här massageformen. Eller massage överlag kanske, jag vet inte… Man är så otroligt naken inför en människa man liksom INTE ligger med. Jag vet inte. Jag, som många, har en skitkomplicerad relation till kroppen min. Och där ligger man. Nästan helt naken. Att slappna av har varit lite av en process om man säger så. Jag har blivit bättre på att släppa på den där jobbiga känslan. Det är fint. Kroppen mår bättre. Och det är så viktigt. Förresten, så kul att ni fortfarande klickar på Goopinlägget.

Fokus denna vecka har varit att skriva ansökningsprover till en kurs jag vill gå. Tänk att få en längre tid med sitt skrivande. Jag har spenderat oändligt många timmar på det här projektet. Kanske. Jag vet inte, 20-30 timmar. It’s been a while sen jag var så här dedikerad till nått. Det här har varit en dröm för mig. Jag har liksom bara haft svårt att ta tiden för detta. Är det något med att närma sig 30 som gör att man liksom tar tag i saker? Misstänker det.

Jag var på branschfest här om dagen. Slogs av att jag liksom har gjort det här ett tag nu. I typ sex år. Film, tv och underhållning. Så jävla sjukt. Tiden går FORT. Det var mysigt med branschisar. Känner mig fortfarande som en grönis ibland. Men sen händer det. Små ögonblick där man liksom känner sig duktig. DÅ blir jag stolt över mig själv. Alderbro gjorde det. Innan festen käkade jag middag med min älskling Steph. Roliga, varm och knasiga Steph. Vi rev av det viktigaste; Ronja Rövardotter, kärlekslivet och hur deprimerade vi var. Fick mens tre dagar senare. Såg absolut inte sambandet till den lilla krisen. 

Dagen därpå kom förkylningen från helvetet. Ledvärk, hosta och en näsa som fylldes med snor på cirka två sekunder. Horribelt har det varit. Sms har skickats till diverse personer där jag tackade för mig och tiden de har givit mig. Men sjukan la sig rätt snabbt. Man är ju lite dramatiskt lagd så att säga. Har dock spenderat mycket tid i soffan. Jag har tryckt den NYA säsongen av Veronica Mars. Ursäkta varför har ingen sagt att den finns? Känner mig kränkt. och jag kallade mig själv ett fan. Finns iallafall på viaplay och är 100% värd att se. 

Det här var det tristaste inlägget ever. En kall vecka, under den sista vintermånaden, vad mer kan man begära liksom? GUD vad kul det här förresten. Att ni kollar in här. Blir så varm.

14

No Comments

Leave a Reply