Okategoriserade

VACAY FOREVER

17 juli, 2023

Första lediga helgen är över. Och jag känner mig så kraftigt förvirrad i kroppen. Det är så mycket mejl i inkorgen, saker som inte hann bockas av och liksom det ena med det andra. Men nu ska jag vara ledig och så är det med det. Gud hur kommer det gå? Jag ska göra mitt bästa.

Kl 17.06 bankade Carro på ytterdörren. Det var räkafton. Jag älskar räkor. Verkligen. Synd ba att jag blev matförgiftad cirka 10 timmar senare. Men VAD gör det? Kommer ju inte direkt sluta äta räkor för det. Hur som haver. Carro kom över. Champagne poppades och vi firade att jag skulle gå på semester. Vi avverkade faktumet att jag har fått Taylor Swift biljetter (!!!!!!), hennes nya kollega Hannes (som jag tror är en “Mollgan” pga att min kille heter samma sak. Och SÅ vanligt namn är det ej) samt planering för vår köpenhamnsresa. Tror det står cirka 5 saker på listan. Vinlunch, Ganni, Bada, Reffen och klubb. Två ADHD-hjärnor. 

Sen kom Hannes. Min Hannes. Inte hennes kollega. Vi skulle ju lägga ner kalaset vid 22. Det gjorde vi inte. Ovanligt. Inte direkt. Det var typ där någonstans vi började spela klassiker och Carro vrålande “ENYA. Jag får gåshud. Jag får aktiv gåshud” Sen spelade vi våra sorgligaste låtar t.ex. Någon gång kommer du bli själv, Ett bloss för moster Lillie och Det ska hända dig med. Vid 00:30 var kalaset slut. Jag sov gott. Ja tills jag kaskadkräktes.

Hannes frågade mig vad jag ville göra dagen där på. Jag svarade “Bad”. Det tar 25 minuter till Gålö från Södermalm på en bra dag. Vilket är den ultimata resan. Jag var en riktig surmule. Törstig, hungrig och allmänt bakis när Hannes skulle allra längst bort. Inte en charmig egenskap. Men sen blev det bra. Mycket bra.

Hannes ville gå på rave på Långholmen. Något dagsgalej. Jag följde med. Motvilligt. Vad tyckte jag? Jag är absolut inte frälst. Såg mig mer som en betraktare. På avstånd. Techno ger mig nog inte speciellt mycket tbh. Men vi åt pizza och hade det. KUL med fest. Var det sommarens sista sommarkväll? Det är typ 19 grader nu. Mindre kul på eventet. Min granne var där. Absolut inte en plats man vill träffa sin granne på. Så att säga. 

Imorgon åker jag till landet och det ska fan bli dunderkul. Semesterelinor är i farten. Allt kan hända. Inget kan hända. Den som lever får se.

7

No Comments

Leave a Reply