Babbel

Välkommen in

25 februari, 2021

Nej men hej,

Jag är med blogg. Kul va? Ni kanske har hittat hit via intervju på startsidan eller kanske insta, vad vet jag. Och om ni hittat hit på annat sätt, kul det med. Jag har bloggat till och från under de senaste åren. Det har varit nått skolprojekt och liknande saker, men jag har liksom aldrig hittat hem. Justwannahavefun känns helt klart lite som en annan grej. Lite större och mäktigare. En göttig nystart kan man säga.

Jag heter Elinor och är 26, snart 27 år gammal. Jag är uppvuxen i Stockholm och har bott här hela mitt liv (minus ett år där jag bodde i Kalifornien). Idag bor jag i den ängsligaste stadsdelen av de alla, nämligen på Södermalm. Jag jobbar med film och underhållning men är utbildad kommunikatör i grunden. Jag lever ett rätt vanligt liv – dricker vin, hänger med vänner och scrollar på instagram rätt mycket. Drömmer om att skriva manus, bo i skärgården och bli en person som ständigt bakar bröd.

Det här är mitt coronaprojekt. Mitt kreativa försök till att skapa något. En plattform med knasiga tankar, lite pepp och ja, massa annat kul. Häng med på min resa. Det kommer fasiken bli fett kul.

Om du känner dig sugen på att stalka lite – så finns jag här.

1

2 Comments

  • Reply ulrikanettelblad 26 februari, 2021 at 13:41

    Ska bli så kul att följa! perfekt coronaprojekt ju!

    • Reply elinoralderbro 26 februari, 2021 at 17:43

      Eller hur! Ett försökt till nått nytt iallafall.

    Leave a Reply