Vardagsbabbel

Var på ön. Sen åkte jag hem. Och lite mangoraja.

17 juli, 2021

I måndags tog jag och mina vänner tunnelbanan till ön på årets varmaste dag. SPOILER: svetten rann. Det var så jävla trevlig. Att umgås med föredetta kollegor är fasiken det mysigaste som finns. Maten var svingod. Åt allt från matjessill till burrata och heta räkor. Absolut notan var lite saftig, eller okej. Helt ok saftig. Värt ett besök tycker jag för alla sommaren-i-city personligheter.

Vi var kvar tills sena natten. Okej 12. Men ändå. Steph undrade hur mycket flaskor vin man kunde beställa in. Det var en del. Jag svajade absolut hem om man säger så. Dagen därpå vaknade jag vid tio tiden. Sen bar det ut till Sollentuna, till Silverdal. Det badades, grillades och hängdes. Edsviken var varmare än någonsin. Vi hängde i vattnet i minst 20 min. Sommarens längsta bad.

Dagen där på åkte jag till mina päron för övningskörning. Jo men nu har jag kört FYRA gånger. Rena rama talangen skulle jag vilja säga. Jag har nu lärt mig att backa och och använt blinkersen. Har absolut inte kört mer än 40 km/h timmen. Och får panik så fort en annan bil närmare sig min. Men ändå. Det går framåt. Förresten – bakade denna paj häromdagen. Perfa i värmen.

Förresten – jag har fått dille på mangoraja. Vilken är er bästa sommarköpesås?

Idag åker jag tillbaka till stan några dagar. Det är ett fram och tillbaka hela tiden. Vilket är lite skönt. Blir ofta rastlös av att vara på en och samma plats för länge. Samtidigt som jag känner mig SJUKT instängd inne i stan. Förresten – håll utkik på bloggen imorgon. Kommer en kul nyhet på måndag här.

19

No Comments

Leave a Reply