Babbel

Vill inte se ut som en 17-årig statist ur snabba cash

7 juni, 2021
Bildkälla: Här Här är jag varje morgon längs Årstaviken. SKOJA. Jag är inte blond. Och vattnet är inte så blå-grönt. Mer brunt pga bajsbakterier.

Jag har ett problem. Låt oss kalla det ett döviktigt problem.

Jag försöker vara ute mer nu när jag har lite mer tid på mitt schema. Försöker just nu plantera någon form om morgonhajk i mitt schema. Väldigt L.A. – jag vet. I alla fall. Bra för kropp och själ. Framför allt själ och hjärna – den som är så stökig kan behöva lite lugn och ro. 

Men okej, jag har ett problem. Ett issue. VART förvarar man sina saker när man är ute och går? Vart lägger man saker om man är en pw-cheeeey? Obs. Man måste ju kunna lägga ner mobil, plånkan, nycklar och en go lite vattenflaska ifall det är 10 miljoner grader ut. Just nu går jag alltså runt i FULL träningsmundering – rena rama sporty spice men med en helt vanlig handväska. Nej men det ser så töntigt ut… Hur löser jag allt detta? Vill också så ut som en sån där cool människa som har mål i livet och en bra träningslook. Det jag har googlat mig fram till får mig att antingen känna mig som en skogsmulle alternativt som en 17-årig statist ur Snabba Cash.

Hjälp en tjej som vill hitta en rimlig powerwalk-look

5

6 Comments

 • Reply Gabriella 7 juni, 2021 at 21:25

  Har mobil, nycklar m.m. i mitt flipbelt! Ääälskar det! Har det under t-shirt/linne. Och vattenflaskan.. ja den håller jag i handen

  • Reply elinoralderbro 15 juni, 2021 at 10:00

   GENI

  • Reply elinoralderbro 15 juni, 2021 at 10:01

   Flarran är alltid det som liksom drabbas. Ser super ut.

 • Reply Anna 11 juni, 2021 at 13:02

  Jag överväger att skaffa ett vätskebälte till mina springturer. Det tar emot, för jag vill inte se ut som om 1. att jag tycker att mina små långsamma rundor är likställda med seriösa långdistanslöpares och att jag därför behöver samma typ av utrustning, eller 2. att jag tycker det är kul att köpa prylar till en motionsform som egentligen inte kräver mer än ett bra par skor.
  Men poängen är att jag är en varm människa som svettas mer än jag vill erkänna, och häromdagen i sommarvärmen kände jag att nu ska jag ta steget innan jag råkar ut för uttorkning och avsvimning mitt ute i skogen, och skaffa det mest neutrala bältet med plats för ett par små flaskor och mobilen. Har beställt detta https://www.stadium.se/sport/lopning/lopartillbehor/319239101/nike.double-flask-belt-3-0-20-oz.black-silver och håller tummarna för att det blir bra. Det satt långt inne, men det känns ändå som att det kommer vara värt att ha en ordentlig anordning.

  • Reply elinoralderbro 15 juni, 2021 at 10:02

   Alltså så med dig – låt oss slå en slag för oss varma människor.

  Leave a Reply