Okategoriserade

11 saker som har hänt sedan jag senaste uppdaterade denna blogg

21 februari, 2024

Det har verkligen varit tyst här de senaste veckorna. Och den enkla förklaringen är att inspirationen har varit obefintlig. Det har varit motigt att sätta sig ner och skriva. Ingenting jag försöker formulera känns tillräckligt bra. Kreativiteten har helt enkelt varit frånvarande. Men igår hände något. Jag vaknade upp med en känsla av positivitet. Det är som om jag har startat en ”positiv vecka”, där jag inte tillåter mig själv att klaga på någonting. Bara positiv energi tillåts flöda, för det brukar ju leda till att bra saker händer. Det är min filosofi åtminstone. Så, vad har egentligen hänt de senaste veckorna? Här är elva saker som har utspelat sig sedan jag senast skrev.

 • Jag har börjat gå en manuskurs. Jajamän. Nu ska det skrivas ett kostymdrama som kommer handla om kärlek, musik och vänskap. Håller jag på att skapa ett mästerverk? Kanske.
 • Hade en helkväll på stan. Det slutade med att jag drack tequila vid Mariatorget. Jag har inte druckit tequila på flera år. Jag var chockad över hur smidigt det gick ner. Det är nästan som att jag är pepp på att göra det snart igen.
 • Var på 30-års galej här om dagen. Förutom att jag inte kände nån på festen förutom födelsedagsbarnet så var det också ett tema, AFTERSKI. Jag hade helt missat detta. Hur tror ni jag dök upp? Med glitterklänning och läppstift. Med raggsockor som stack upp. Vilken räddning.
 • Jag har blivit fullkomligt besatt av låten Daylight av Taylor Swift. Tror jag snittar på cirka 3 lyssningar per dag.
 • Bakade banoffepaj till min kille på alla stjärtans dag. Jag brände skalet 2 gånger. Tredje gången gilt blev det perfekt.
 • Jag budade på två sängbord till min framtida lägenhet. Tack gode gud så förlorade jag. Jag tror priset landade på nästan 3000kr. Vart fan skulle jag ens ha dem?
 • Var på ett möte med en riktigt cool person. Det är sällan jag liksom tycker att någon är cool these days. Men liksom den här personen var både smart, rolig och snäll. Och liksom witty. Och skitsnygg (och nej, pratar inte om Gabriella Skog). Gick där ifrån och ba PRECIS SÅDÄR vill jag bli.
 • Åt en ljuvlig semla som gav mig precis det där jag behövde.
 • Attendade den magiska galapremiären för Dune Part II. Höjdpunkten var såklart när Stellan Skarsgård gled upp på scenen. Stellan Skarsgård är lite av ett frikort för mig. Det är något med hans otroligt aura.
 • Fick en uppenbarelse. Vill nu starta företag. Och bli entreprenör. Ringer någon Alexander Pärleros eller?
 • Har sett ALLA avsnitt av One Day. Mådde 100% skit efter sista avsnittet.
 • Har opererat bort en hemorrojd och kan inte sitta på arselet mer än 3 minuter. Det är horribelt. Jag bjuder på det.

Det var d.

18

2 Comments

 • Reply Ida 22 februari, 2024 at 17:40

  Ja Alltså jösses vad akut dåligt man mådde efter one day. Kände typ bäst man slutar dricka in det är för sent! Men kan vi prata
  Om hur snygg killen är då. Så det värker i en?
  Kul att du e tillbaka har saknat

  • Reply Alderbro 23 februari, 2024 at 09:35

   One dag är ett mästerverk! och så är det med det.

  Leave a Reply