Vardagsbabbel

En ful tavla har jag köpt

3 maj, 2024

En ful tavla, hurtiga Kungsholmen och så fick jag äntligen gå på METgalan. Ja, men det har varit mina senaste dagar. Gud jag är helt slut.

Köpte en tavla på en vintagebutik på Gotland. Där och då kändes bilden kul. Nu är jag orolig för att jag tycker att den är fasligt obehaglig. Den påminner starkt om en person jag inte gillar. Eller okej. Inte ogillar. Mer är rädd för. Sådär därför känns det som att den här lilla tavla kanske åker upp på vinden. Eller till landet. Tills den hittar hem. På tal om om att sälja saker 2hand. Jag har blivit hooked. Garderoben har rensats och saker åker ut var och varannan dag. Och vad gör jag för pengarna? Jo dom åker direkt in på börsen. Har jag pratat om projekt börshaj? Det kanske är ett inlägg i sig. Hit hittar ni till min shop

Min kille bor i Krillan, även känt som Hurtmecka. Nej men alla har sån otroligt renlevnadsenergi i Kristineberg. Det är helt sjukt. När vi skulle gå ner och ta hissen (Ja, sånt håller jag på med) så stod hans grannes träningskor så fint uppradade längs ytterdörren. Klockan var 10:11 och jag såg det som ett klassiskt träningsskryt. Fyfan. Man bara ”mmm, VAD KUL för dig som redan har sprungit Kungsholmen runt såhär på förmiddagen”. Sen åt jag och min kille en god frukost i Fredhäll.

Min kompis Jesper hade sin 30-årsfest häromdagen. Temat var absolut: MET Gala – The Courts of Romanov and Versailles. Ett tema jag kanske ännu inte riktigt har förstått, om jag ska vara helt ärlig. Jag dök upp i Ganni-leopard och docs och min kille som sista bilden. Vad hans inspiration kom från var helt klart något annat. Han kändes lite som Marc Jacobs som kom direkt från rehab till Metgalan. Det var kul och festligt. Tycker jag.

Gud, jag blir dagblind med röda dagar lite här och var. Vad är det ens för dag? Nu är det iallafall sol. Och jag känner livet i mig.

10

3 Comments

 • Reply Carro 3 maj, 2024 at 08:55

  Är det mig tavlan påminner dig om?

  • Reply Alderbro 3 maj, 2024 at 09:00

   Absolut. Det var därför jag köpte den.

 • Reply Att vara en Swiftie & Första sommardagarna - Elinor Alderbro 19 maj, 2024 at 22:05

  […] hallå! Nu är det försommar och jag har aldrig varit gladare. Det har varit kämpiga veckor, det vill jag vara ärlig med. Men jag har nog kommit att inse att det är en del av livet, det där kämpiga. Det handlar om att […]

 • Leave a Reply