film, tv & underhållning Okategoriserade

Ett av mina ocharmigaste drag

19 april, 2021

Jag har ett ocharmigt drag – en viss hybris som har eskalerat genom åren. Det blir bara värre och värre med tiden. Men jag kan liksom inte riktigt komma ner på jorden. Det är som det är – och så är det. Typ. Nu kommer det: Jag är nämligen VÄRLDSBÄST på att göra spellistor. Ja, jag är kungen. Borde blivit DJ. Till råga på allt så har jag också världens bästa musiksmak – detta är en empirisk studie som har tagit många år att ta fram. Okej, nej men absolut. Jag har fått bekräftelse inom detta område. Av en cool människa, kommer inte nämna några namn. Denna lirare sa

– nej men jag brukar spela dina listor på min middagar sa hon/han/hen

Nej men ni fattar. Sen var det kört. Så nu tänkte jag va lite bjussig. Bjuda lite på mina guldkorn. Förstår ni vilken varm människa ni har att göra med?

MIDDAG HOS HURRICANE

Middag hos Hurricane uppkom under min tisdagsmiddagsperiod. Jag och två vänner sågs VARJE tisdag och käkade middag. Middagarna pågick i evigheter och vi gick sällan hem förens alla flaskor var uppdruckna. Vi behövde en lista som var allt. Goa bitar, good vibes och blandade stilar. Det här är mitt mästerverk. Det finaste jag har skapat. Det bästa är – DEN ÄR 56 TIMMAR LÅNG. Fattar ni hur många middagar man kan ha till den listan? Den kan rulla i typ en evighet. Följ den – ni kommer inte ångra er.

Funkar: Vid middag, under eftermiddagsjobb, som bakgrundsmusik vid städning och på efterkakan.

FEST HOS HURRICANE

Ibland är det ju också fest hos mig. Inte lika ofta som förut. Men ibland. Om middag hos Hurricane är den ultimata middagslistan så är detta festlistan du aldrig kommer glömma. Denna lista är 100% skrålvänlig, mina grannar har inte knackat på dörren än. Men det är väl en tidsfråga. Listan är absolut som att ta ett kliv in i mina favvoklubbar som 18-åring. Alltså Baba Sonic och Klubb Ace. Detta vill ni bara inte missa helt enkelt.

Funkar: Vid förfest, faktiskt fest och efterkaka.

HAR ABSOLUT EN DRÖM OM ATT BO I NASHVILLE, HA COWBOYBOOT OCH SJUNGA HELA DAGARNA

JAG ÄLSKAR COUNTRY. Alltså folk som tycker att country är töntigt är fan dom största töntarna.Country handlar om livet, det är fanimig påriktigt. Om du inte kan uppskatta country har du fasiken noll koll på ditt känsloliv och då är mitt enda råd – SÖK HJÄLP. Här har ni mina bästa countrylåtar. Njut och kom in i min själ. Förresten har jag sagt att The Gambler är min absolut bästa låt någonsin?

Funkar: Under förmiddagsfikan, på landet, vid matlagning och vid grillen

100% GUBBAR

Om country är en hemlig passion så är min kärlek till gubbar mindre hemlig. Alltså att jag älskar män som har passerat 65 är allmän fakta. Har jag berättat när min mamma sa till Plura att hennes då(alltså jag), 17-åriga dotter ville gifta sig med honom? Nej men det har absolut bekänts. Han sa att jag var lite ung. Så tråkig attityd. Nej men påriktigt . Här hittar ni guldkorn av Plura, Uffe, Olle, Peter och Staffan. Mitt gäng, mitt crew. Synd ba att dom ej vet att jag finns.

Funkar: ALLTID. Det finns alltid plats och tid för gubbar.

100% SKÄMMISAR

Låt oss prata mer om musiken vi skäms att vi älskar! Skämmisar har vi alla. Låtar som man diggar till när man kokar pasta, rensar garderoben eller typ när man tvättar fönsterna. Musik som är pinsam men så bra. Visste ni förresten att både jag och Mauro Scocco delar samma skämmislåt? Denna Förlåt men detta är ju guds gåva till mänskligheten.

Funkar: När du saknar pepp, när du behöver göra tråkiga sysslor och vid bilåkning.

Va lite bjussiga och bjud på era guldkorn – skicka era gobitar i kommentarsfältet.

0

No Comments

Leave a Reply