Vardagsbabbel

Hej från sommarlovet igen

13 juli, 2021

Jo men det är en jäkla tjat om detta sommarlovet. TBH har jag absolut lite sommarångest. Känns som att ALLA har massiva planer och fullspäckade scheman. Medans jag mest glider runt lite överallt. Det är gött det och lite av min bästa aktivitet. Men ibland kan jag få brutal jag-är-misslyckad ångest när jag möts av folks OTROLIGA bilder av diverse äventyr, gotlandsresor och exklusiva drinkar. Påtal om att inte göra någonting alls – kan vi prata lite om denna otroliga låt? Ledins mest underskattade sommarlåt. Åt iallafall blåbärspannkisar här om dagen. Det var nått utöver det vanliga. Livskvalle.

Hängde på göttiga rävudden här om dagen. Eller Rävis som man nu kommer kalla det. 10min från Örnsbergs t-bane station. Det var otroligt på många plan. Inte mycket folk, noll procent barn och liksom gosig omgivning. Lite klippigt osv. Kan absolut ha halkat till när jag skulle gå i vattnet, som denna tant jag är. Detta har resulterat i en blodblåsa på stortån – perfa till sandalsäsongen. Vill även slå ett slag för hängmattan. HUR MYZ? Nej men jag känner bara. Alla måste ha. Lätt att slå upp mellan två träd. 100% bra om man inte äger en balkong liksom och om man vill känna sig mer som en naturmänniska( forever asfaltsunge) Tror jag har en sån här iallafall.

.

Våldgästade mina päron här om dagen. Fick ett sms med frågan ”Vad vill du äta för middag?” och svaret var enkelt. Rökta räkor. Skulle kunna äta det jämt. Älskar det så mycket. Typisk göttig sommarmat. Perfa när man är lite less på mat som jag är nu. Eller framför allt att laga mat

Påtal om mina päron. Igår var en stor dag. Klockan stod på 07:30 för sen var det dags för ÖVNINGSKÖRNING. Nej men det här har varit en ångestmoment för mig. En del av er kanske till och med minns detta inlägg. Jag och Mamma begav oss till Hellasparkeringen för att köra cirka 2 miljoner varv runt parkeringsplatsen med min bil (!!!!). Nej men mamma fick sån ångest när hon tänkte på att jag skulle köra med hennes fina bil. Så hon kirrade en Volvo till mig. Vilken grej va. Till en början kändes det katastrof men framåt slutet så ja… inget är omöjligt om man säger så. Efter övningskörningen blev det ett dopp. 24 grader. Man mådde kanoners.

20

2 Comments

  • Reply Gabriella 13 juli, 2021 at 11:09

    Hahahah det är så kul. Att hon köpte en bil. Bästa jag hört. Min pappa borde ha gjort det med tanke på att ryck i ratten han gjorde under mina övningskörningar

  • Reply Ulrika 13 juli, 2021 at 15:44

    nämen gud skippa sommarångesten. rökta räkor. BAD. vad MER kan man behöva??? allt annat är väl bara för instagram inte FÖR LIVET

  • Leave a Reply