Vackra saker

Hej från sommarlovet

16 juni, 2021
I helgen fick jag hem solgula lakan som matchade mitt sommarlovssinne. Jag har ju som sagt gått på sommarlov nu. Det känns knasigt. Oändligt många timmar att fylla med diverse saker. Jag är rätt dåligt på att vara ledig. Alltså kass. Riktigt kass. Men jag försöker att bli bättre.
Jag är uppvuxen i ett hem där konceptet sommarlakan var en grej. Tunna saker i ljusa nyanser som var sköna för huden kring varma dagar. Jag är så tacksam för mamma och hennes traditioner. Hela upplevelsen osade sommarlov. VARFÖR ÄR JAG BESATT ATT GÅ I BARNDOM?Nöjd är jag i iallafall. Ganska fina ändå, finns att köpa här och här. På rea också.

Har strax läst ut första boken för sommaren. Mellan oss av Sandra Beijer. Även fastän målgruppen för detta litterära verk absolut är lite yngre än mig så talar den till hjärtat. Fysatan vad mycket saker känns när man är i den åldern, i högstadiet. Slutar det någonsin att kännas? Förmodligen inte. Men man lär väl sig typ att hantera det bättre tror jag. Rekommenderar iallafall bokjäveln.

6

No Comments

Leave a Reply