Vackra saker

En gång när jag shoppade i Malmö

10 juli, 2021
Finns att köpa här

Visualisera två dagar bakfylla. En och annan Limoncello Spritz har åkt ner och du är skakis som ett litet asplöv. Du vandrar ner för Malmös gator. Du har precis mötts av ett stort Jazzband i nått hörn. Det är hög musik. Trumbon, en sån där fett skum trumma man har på magen och en skrikig trumpet. Du vill liksom dö där på plats. I ungefär det mentala tillståndet befann jag mig i söndags. Otroligt nära en såkallad kris. Men där nånstans mindes jag det nån hade skrivit på min insta – ni måste besöka &Stories i Malmö. Två sköra själar beger sig då på en shopping spree. Don’t be hungover and shop borde vara ett saying.

Precis där vid provrummen ligger den. Den olivgröna väskan jag har spanat på exakt hela våren. Den jag blivit lite dumsnål för att köpa. Den var så gullig när den låg där ensam och övergiven. På 40%. Jag kände ”Nej men nu, inte ska väl du ligga där helt själv”. Så jag gjorde det enda rätta. Jag tog med mig den till Stockholm. Där i kassan möts jag av chey som var urgullig. Frågar om jag har haft det bra i Malmö och så. Sen säger hon att det är ytligare 10% på köpet. OTROLIGT vrålar jag. Nu kan jag inte räkna procentsats. Men fatta vilken deal.

25

1 Comment

  • Reply Gabriella 10 juli, 2021 at 11:45

    Blev genuint glad av detta kap!!!! Så så länge sen man var på shoppingspree i butik, saknar

  • Leave a Reply