Vackra saker

En som verkligen känner ett starkt behov att få nätshoppa lite

6 juli, 2021

En har varit inne på internet igen. Kollat grejer så att säga. Kul för mig, mitt hem och min personliga stil. Inte lika kul för mitt konto. Vad är det för impulskontroll man har egentligen? Näst intill ingen. Man ska ju fan få leva lite också muttrar jag alltid när jag trycker på add-to-bag. Här kommer tre göttiga tips för dig som vill konsumera mera:

Finns att köpa här

Jag behöver en keps. Har aldrig varit en kepstjej alls. Varit för ocool för det. Men du har nu tillkommit en och annan kepspersonlighet i mitt liv och jag känner; Vill nu också vara en kepstyp. Älskar det mesta som finns på Fine little day men skrek rakt ut när jag såg dessa kepsar. Räkmacka – vem älskar inte Räkmacka? Jag är ju för tusan 50% västkustare. MÅSTE HA NU!

Finns att köpa här

Vill ha allt på & other stories just nu. Allt. Jag och C besökte Malmöbutiken i söndag. Förlåt men – det kanske lyxigaste jag har varit med om. Scrollade loss på rean på tåget hem. Ville inte missa nått. Hittade denna lilla klänning – kände. VILL HA. Skulle man inte vara lite som Bibz i Caiareklamen ? Kan ha frågat en ”vän” vad som skulle krävas för att han skulle finansiera min reakorg. Fick ett NEJ, en tydlig markering att det inte skulle bli nått. Tråkigt det. Aja, så om det finns nån annan kul lirare där ute som vill stödja mitt  &other stories-beroende; Så är jag med största sannolikhet en storlek Large i detta plagget. Tack på förhand. 

Finns att köpa här

En vill just nu förändra hela mitt hem. Det började med att jag köpte en soffa för några veckor sedan. Sen bröt helvetet löst. Vill nu ändra allt. Pga att man inte har ett stort och fett konto för tillfället så är tavlor det som ändå förändrar saker och ting. Wall of Art är min favvo för prints just nu. Skulle absolut kunna tänka mig en och annan grej här ifrån. 

17

No Comments

Leave a Reply