Okategoriserade

Bokbonanza inför hösten

14 september, 2021

Jag har verkligen försökt att tvinga mig tillbaka till läsandet. Det har verkligen blivit bättre. I somras läste jag en drös med böcker. Har haft så svårt och läsa under de senaste åren. Har liksom haft noll ro i själen. Nu känns det kul och typ lustfyllt. Har massa år att ta igen. Hundratals böcker att läsa osv. Blir liksom 100% pirriga av att tänka på det detta. Hur ska man hinna med allt?

Här om dagen gick jag full-on bokbonaza på mitt och mammas favvoställe. Samlade ihop ett tiotal böcker för höstens läsning. Inte så mycket feelgood. Rätt tunga saker. Sånna historier som berör. och inget biografiskt. Är så trött på att läsa biografiskt. Klarar inga framgångshistorier eller mörka familjehemligheter som resulterar i tragedier. Fiktion är precis det mitt sinne orkar med.

Är så pepp på att sätta tänderna i boken Ecstasy av debutanten Isabelle Bervenius samt Sockerormen av Karin Smirnoff. Ett wildcard är helt klart Rachels Mohlins bok Dungen. Har även beställt lite böcker som lär dyka upp lite när som t.ex. denna, denna och denna. Nej men ni fattar. Det kommer bli en riktig bokhysteri i höst.

15

No Comments

Leave a Reply