Babbel Okategoriserade

Grät ni också när påsken tog slut?

6 april, 2021
Jag när jag möttes av påsksolen

Jag tänker rätt ofta att jag är en pinsam person. Pallar inte riktigt med något typ av avslut. Avslut resulterar ofta i att jag står i nått badrum och gråter som aldrig förr. Igår när påsken tog slut var jag naturligtvis tvungen att fälla en tår. Jag älskar denna högtid från djupet av mitt hjärta – varför var den tvungen att ta slut? Skulle lätt kunnat fira påsk i fem dagar till.

Valpgos är det finaste vi har
Länge leve påskgodiset

Vad har jag gjort egentligen? Inte mycket. Inte mer än att hänga på landet. Inte mer än att valpgosa oändligt många timmar. Inte mer än att trycka alla avsnitt SJUKT. Inte mer än att oroa mig otroligt mycket för kommande veckan. Just nu är det otroligt stökigt i själen om man säger så. Trots detta. Påsken fick HÖGA poäng i år. Och imorgon börjar jag en ny skrivkurs, hjälp.

Har fått dille på denna citronkakan.

Om två dagar fyller jag 27. Pratade med mamma här om dagen om detta. Detta resulterade i ja, såklart, det vanliga. Nämligen tårar. Allt känns så otroligt skört och konstigt just nu. Hon sa nått i stil med ”Jag tror du har en tidig 30årskris.” Kan det vara så? Mer om denna kris i ett senare inlägg.

0

3 Comments

 • Reply Anna 7 april, 2021 at 13:06

  Hör igenkänning på gråtandet.
  Jag tycker, tyvärr, också att det blir värre med åren. Skolavslutningar, slut på skollov, högtider, när folk flyttar, slut på semestern, årstidsväxlingar, att skiljas åt efter en trevlig resa med kompisar, till och med renovering, minsta lilla händelse med antydan om att tiden går, inget varar för evigt etc kan få mig att börja böla. Min lowest point var när min barndoms favoritglass Cornetto jordgubb plockades bort från GBs sortiment och jag, då 28 år, insåg att min barndom var slut. Det var inte gråt inom rimlighetens gräns. Jag önskar att jag var en sån som kan skutta in i förändring med lätta steg och ett leende på läpparna, men istället är det rödgråten och snorig som verkar vara min lott. Skönt att man inte är ensam i alla fall!

  • Reply elinoralderbro 7 april, 2021 at 13:50

   Fina Anna <3 Det här kan vara den finaste kommentaren jag läst. Älskar att höra att det finns sånna som jag. Gråter för minsta lilla och framför allt all typ av förändring. Puss och kram.

  • Reply elinoralderbro 7 april, 2021 at 13:51

   Ps. Cornetto var en otroligt glass.

  Leave a Reply