Vackra saker

Låt oss prata lite om min lyxigaste tid.

5 maj, 2021

Det fanns en göttig tid av mitt liv där min älskling Berka jobbade i en lyxig butik. I denna lyxiga butik fanns alla de trendsäkra skandinaviska märken för en rätt ok rimlig peng, Vi motiverade och inspirerade varandra till nya köp. Typ som ”Nej men den här kimonon kommer du kunna ha hela livet.” Osv. Sen blev Berka sjuksköterska och jag började jobba hemma på heltid. Det här med att ha lyxiga kläder blev ett minne blott. Saknar det. Älskar ju att klä upp mig för tusan. Nu går jag mest runt i stickade tröjor och noppriga tights. Men drömmer absolut om att hitta tillbaka dit.

Scrollade på www här om dagen. Hittade lite goa grejer. Synd att jag har en sån dyr smak pga har ej en inte lika flashig lön. Det går liksom inte ihop. Ekvationen är olösbar om man säger så. Men låt oss bara drömma lite för en gång skull.

Finns att köpa här

Du och dina vänner har hängt på playan i två hundra timmar. Ni har sagt att ni ska hem och byta om för att sedan fortsätta dagen på nåns balle någonstans. Ni beställer Uber eats, blir dyngraka på rosé och nån bjuder in ett gammalt ragg till ert häng. Det blir fett kul och nån spelar middag hos Hurricane HELA natten.

Finns att köpa här

Det kommer kalla vårkvällar också. Du och din bästis dricker GT’s på Urban deli och klagar över hur rövigt livet kan va. Ni googlar om det är tillåtet att ta Ayahuscha i Sverige. Det är det inte. Ni bestämmer er för att boka in et surf och yoga-resa istället.

Finns att köpa här

Nej men gud, nu blev det försommar. Vädret ändras lika snabbt som ditt humör. Du har ÄNTLIGEN lärt dig cykla inne i stan, synd ba att du flashade hela innerstan med din korta klänning på din turbocykel. Aja. Lite rumpa har ingen dött av.

Finns att köpa här

Länge leve kaftanen. Den är så jävla helig. Du ska träffa en gammal kompis från din pluggtid. Hon har fått ett toppen jobb och inte du. I några sekunder får du ångest. Sen tänker du – men gud min tid kommer. Du har iallafall världens snyggaste klädesplagg.

Finns att köpa här

Du och din dejt ska på svartklubb i en gammal industilokal i Östberga. Alla dricker burköl och är coola. Fast du är coolast. Glöm inte det.

1

6 Comments

 • Reply Anna 5 maj, 2021 at 19:08

  Nämen jag blir så sugen nu så att det kryper i kroppen. Snart är det sommar och kanske kanske kommer man få bli vaccinerad och träffa folk och göra sig fin, det känns nästan overkligt??? Nästan så att man kan motivera att köpa något dyrt i förväg, som den sista enärmade klänningen, hehe. Så snygg!

  • Reply elinoralderbro 6 maj, 2021 at 10:07

   Alltså det är verkligen en klänning som förtjänar att gå på svartklubb. Fyfan vad drömmig den är. Vill ha NU

 • Reply Gabriella 5 maj, 2021 at 21:42

  Ryyyyyser av längt

  • Reply elinoralderbro 6 maj, 2021 at 10:08

   Det är absolut ett stort pirr i kropp och själ!

 • Reply Carro 7 maj, 2021 at 09:02

  HUR många gånger har vi googlat ayahuasca och skapat gemensamt sparkonto till vår surf- och yogaresa?!

  • Reply elinoralderbro 7 maj, 2021 at 09:48

   Det har väl skett en, två och tre gånger. Har fortfarande 7832 kr sparat till surfresan – blir väl att laga tänder istället för den pengen.

  Leave a Reply