film, tv & underhållning

Saker en har sett på www del två

15 mars, 2021

Nej men nu har jag hängt lite online igen. Jag gör ju det – rätt ofta faktiskt. Det är ju kul och lite det man lever för. Älskar ju W W W. Här kommer lite saker som har nått min lilla lilla radar.

At Home with Kim Kardashian

Skrek rakt ut när jag såg detta. Nej men absolut, det vrålades. Jag minns första gången jag såg Keeping Up With The Kardashians, det var hemma i mitt flickrum i Älta. Jag var kanske 12 eller 13. Det är helt sjukt. 20 säsonger och nu är det slut. Ett helt jävla liv. Jag är typ lite stolt över Kim, får man säga så? Hon har gjort en sån resa Hon är så lugn och sansad. Och VETTIG typ. Här är mitt bästa keeping up klipp.

GVFÖ

Det enda jag vill prata om just nu är Gifta Vid Första Ögonkastet. ÄLSKAR public service orimligt mycket varje gång det kommer en ny säsong. Den här säsongen är så otroligt. Castingen är WOW. Vilka par. Förutom programmet älskar jag även diverse analyser av varje avsnitt. Lever för det. Alla har så roliga och kloka tankar. Kolla här och här.

Hanna Hellquist & Martin Björk

Jag har rätt många lady crushes. Nej men det är den ena och den andra. Men typ sen jag var 16 såhär jag varit BESATT av Hanna Hellquist. Jag känner igen mig lite på nått sätt, tror det är ensambarnsgrejen vi delar. Och stöket. Hanna är allt det där jag håller inne. OBS! detta är den hetsigaste intervjun jag sett – men 200% KUL.

0

No Comments

Leave a Reply