Okategoriserade Vardagsbabbel

Göttiga saker från mitt liv den senaste veckan

24 augusti, 2021

Min former workbestie och jag jobbar ju inte varje dag nu för tiden. Nej men alltså it’s heartbreaking. Man är så van att liksom alltid kommunicera om ALLT hela tiden. Tror typ att det var lite av en mardröm för våra kollegor när vi satt mitt emot varandra. Ett konstant fnitter pågick. GUD vad jag saknar att ha kollegor känner jag nu. I fredags var det mycket som skulle ventileras. Till en början skrevs det febrilt sen övergick det bara till goa ljudklipp. Så mysigt. Fanns det en tanke att ringa varandra? Absolut inte. Är det här den nya umgängesformen? Är detta att livepodda? Kanske vad vet jag. Kul vare iallafall.

I lördags var jag på kräftskiva på Gålö hos Lisa. Där var Berka(gulliga tjejen på bilden) och hennes kille. Berka träffade jag via mitt ex. Sen blev vi polare. Sen blev jag polare med Berkas polare och på den vägen är det. Faktumet är att jag är så tacksam för det. Tänk vad fina saker man kan få av sitt ex. Eviga vänskaper. Kräftskiva tog jag noll bilder på pga URtrevligt. Men dagen där på fick jag titta in i Berkas snubbes van. Förlåt HUR coola vänner har jag inte? Dom ska åka till AFRICA(hör ni Toto låten i era huvuden nu? hoppas det) nästa vår i sin van. Det är så coolt. Dom är så coola. Gud. Hur orkar dom med en liksom?

Har fått en sån jäkla dille på ägg och kaviar mackor. Gärna med lingogrova. Är verkligen det absolut enda jag vill äta just nu. Tänker ofta på mina matvanor. Hur dom ofta blir lite maniska. Hittar jag något jag gillar kan jag liksom inte balansera det. Då är det 100% all in i det. Hela sommarn har det varit rökta räkor och lakrits. NEJ jag är inte på smällen. Har liksom cravings utan att va gravid. Man kan faktiskt det. Tror jag. Förresten Berka berättade att mini-piller var typ 90% säkert här om dagen – kände mig kränkt. Tar dom absolut aldrig vid samma tid heller. Kanonvuxen är man verkligen.

Förresten jag har så mycket idéer om saker jag vill skriva. Men VAD vill ni läsa? Ni är ju några nya som tillkommit här. Känner mig lite lost i att hitta en balans just nu. Vad är kul och vad är mindre kul? Vill ju liksom fortsätta hänga mer er.

16

2 Comments

  • Reply N 24 augusti, 2021 at 19:26

    ALLT du skriver är roligt tycker jag!!!! Älskar din blogg

    • Reply Elinor 25 augusti, 2021 at 11:52

      Och hur gullig är inte du. Blir så glad så glad. Tack

    Leave a Reply