Babbel

En helg i Mars

24 mars, 2021

Senaste tiden har varit extra kämpig. Det här hemmahänget tar kol på min lilla själ. Känner att jag måste skaffa en hobby eller en större mening med mitt liv. Det är liksom inte så mycket mer än Disney+ och en prommis som fyller mina vardagar. Men helgerna är kul, där händer det förtusan nått mer iallafall.

Jag har plockat upp en ny hobby. Eller kanske nygammal. Bakning. Nej men det är så mysigt. Vägrar kalla det terapeutisk. Det känns för mycket som nått en ”innerstadsmän runt 45 eller mer som håller på med surdeg” skulle säga. Men det är för jäkla mysigt med bakandet. och gott. Intaget av diverse kolhydrater har absolut ökat under senaste året. Rimligt liksom – vad har man annars? Vitt bröd, pasta och potatis är för tusan ALLT.

Köpte en bok om saker här om dagen. Gillar den så mycket. Det är något som är otroligt uppfriskande med hem med mycket ting just nu – ja i konstrast mot alla dessa hem som ser ut som Bibbz våning där allt går i 100%-iga beiga toner. Så otroligt pepp med alla loppisar som öppnar till sommarn. Vill gå loss på gamla byråer och kantstötta vaser. Lite patina liksom.

Som jag har nämnt tidigare så har jag fortfarande en dille på fiskpinnar. Typ det enda jag vill äta. Det finns absolut en maniskt beteende i detta. Blir ni också så? Får dille på saker alltså? Jag får sånna perioder rätt så ofta. Vill bara äta samma sak om och om igen tills jag fullkomligt tröttnat.

I söndags var jag med min kompis på lägenhetsvisning i Bagis. Vi vandrade hem över söderort och Gamla Enskede. Så jäkla mysigt att kolla in andra lägenheter. Jag kände att det helt plötsligt fanns en hel värld av möjligheter av ställen man kunde bo. Varför ska man bo i innerstan liksom?

Jag hann även med en middag på Meno Male, en prommis längs Årstaviken samt en sväng hos tebutiken. Köpte te med smak av päronsplitt. Mer om det någon annan gång. Det var min helg.

0

4 Comments

 • Reply Ulrika 24 mars, 2021 at 18:51

  Men är inte fiskpinnar den ultimata trygghetsrätten? känns så ordentlig och SNÄLL. perfekt för den här tiden ju.

  • Reply elinoralderbro 25 mars, 2021 at 10:49

   JA JA JA! 100% snällaste rätten.

 • Reply Lisa 24 mars, 2021 at 18:52

  Mmm blev sugen på fiskpinnar…

  • Reply elinoralderbro 25 mars, 2021 at 10:56

   Finaste vi har <3

  Leave a Reply