Listor och sånt trams

En liten lista om februari

3 mars, 2023

Varför tycker jag att det är pinsamt att skriva ett sånt här inlägg. Inte vet jag? Här kommer iallafall en summering av februari. Hoppas ni iallafall tycker det är lite kul att läsa. Listan är förövrigt snodd av den magnifika Flora.

Hur var februari? 

Februari har varit en känslomässig bergochdalbana. Jag tror att jag har känt alla känslor. Gått från megaledsen, till dunderglad till på gränsen till deprimerad till SKITpissed. Jag har ändå haft typ…kul?!? Tror jag. Det har nog varit lite för mycket, lite för länge om man säger så. Det har varit så GRÅTT. Har blivit så himla glad när solen dykt upp. Typ som att någon typ av mening har kommit tillbaks. Längtar efter lite vår och pirr. Är det så fel?

Månadens bästa beslut

Att återvända till denna lilla plattform. Ni är så OTROLIGT många som har tittat in. Jag är i chock. Blir genuint lycklig. Tänk att ni vill läsa knasiga tankar jag har. Hujedamig. Känner mig blessed . Jag och mina vänner anmälde oss till sommarkurs på folkis. Det var också ett otroligt beslut.

Månadens poddupptäckt

Paparazzipodden. Men hur rolig är den inte? Kan inte sluta lyssna. Så roliga tankar och otroliga hjärnor. Jag har liksom ÅR att lyssna ikapp. Gör mig så glad. 

Månadens bloggupptäckt

Är det här en upptäckt i en blogg eller en ny blogg som kommit till mig? Snälla jag har följt samma bloggar i typ 15 år. Kommer sällan nya inslag. Är besatt av Elsa Billgrens blogg at the moment. Något med att hon ständigt är på g. Händer små roliga saker hela tiden. Fasiken vad det är inspirerande i dessa tider. 

Månadens favoritkändisar

Vad är det ens för fråga? Jag vet inte. Drömmer väldigt mycket om LA just nu. Jag vet inte vad det kommer ifrån. Det känns bara så jäkla mycket som en plats jag vill vara på. Kommer nog alltid ha någon dröm om att flytta dit. Men när det kommer till kritan så är det för mycket som är fucked med USA. VI ska inte ens tala om hur dyrt det är. Hur som haver. Såg Malin Eklund på Den gyllene freden här om dagen. Blev tagen av hur hon förde sig, pratade och hennes stil. Hon kändes riktig. Har googlat henne otroligt mycket. 

FOLKHÖGSKOLA 2023

Något jag är stolt över

Jag vet inte. Hade “utvecklingssamtal” med min chef. Hon sa att jag var otroligt omtyckt bland mina kollegor. Det gjorde mig absolut stolt. Hade en såkallad “breakthrough” i min terapi här om dagen. Det var pissjobbigt. Är det sånt man ska vara stolt över?

Månadens tv

The last of us (som resten av Sveriges befolkning, är besatt), Hotell romantik, Veronica Mars, Dopesick, Händelser vid vatten. Det var nog d. 

Månadens film

Oj har sett otroligt mycket bra. Såg Aftersun och blev verkligen berörd.Jag och min kille såg Exodus och det var något utöver det vanliga. Här har vi något som kommer vinna många baggar. Tydligen öppnade de upp filmfestivalen i GBG. Det visar på kvalitutta tycker jag. Såg även Rasmus på Luffen. Genifilm. Är inte Allan Edwall lite… het?

Månadens sysselsättning

Äh jag har jobbat… och tränat. Vad mer kan man begära av en människa? Lagat mat, knappt städat och varit en semi-bra flickvän. Det räcker väl.

Månadens bästa inköp

Har knappt köpt något. Superbra för min ekonomi. Köpte en sån där schampooborste som Baba Rivera alltid har i sina GRW. Den är ljuvlig och jag får magiskt hår. 

Månadens läsning

Daisy Jones: and the Six. Den har tagit fart. Jag har verkligen kommit till att uppskatta det lite slappa sättet att skriva. Tänk att det är en serie som jag snart kan se. Kommer den vara skit dock? Fasar för det.

Månadens mest lästa och kommenterade blogginlägg

Lol. Nu får jag otrolig tro-inte-att-du-är-nått-ångest. Men okej. Det är ju mitt GOOP inlägg som verkligen väckte något i er. Det måste man säga. Finns att läsa här.

18

1 Comment

  • Reply Augusti i en listjäven | en summering av augusti 28 augusti, 2023 at 08:20

    […] En liten lista om Februari […]

  • Leave a Reply