Okategoriserade

Hej nån som intalar sig att hon lever i en romantisk komedi pga pallar inte med verkligheten

26 maj, 2021

Jag försöker se det som att jag just nu befinner mig i en början av en romantisk komedi. Jag spelar då självklart huvudrollen. Detta är någon korsning av new girl – Gilmore girls med en gnutta av The awkward moment följt av nån sommarkomedi. Är det kanske Stockholm Boggie?

I filmen jag ser framför mig befinner sig huvudrollen, alltså jag på nått rövigt tryggt kontor, där det händer ABSOLUT inget. Jag har blivit lovad världen men sitter mest i städskrubben och vänder papper. Min bästa kollega, som självklart spelas av Busy Phillips säger ”Men vi skulle ju för tusan förändra världen”. Några dagar senare får vi kicken. Jaha – vad händer nu?

Så där står jag. Med min svindyra lägenhet där det regnar in. Jag har inte ett öre på kontot. Men absolut råd med vindyra drinkar på takbarer och en sprillans ny roddegarderob. Jag blir också där pinsamt full och raggar på nån oskyldig bartender. Säger nått i stil med ”jag är såååååå ledsen”

Där nånstans kommer min trogna manliga bästa vän och det sker en första vändpunkten, i filmen alltså(pga IRL har jag NOLL killpolare längre) och han hjälper mig ur mörkret. Och att vi ska ha världens finaste och bästa sommar. Resten av filmen utspelar sig på diverse uteklubbar. Den är kul, det är flörtigt och ALLT blir bra. I slutet av filmen har jag också lyckats skriva en bok, kommit på det grymma startup idén samt så har den trogna manliga bästisen blivit SÅ SÅ SÅ kär i mig.

Jag intalar mig att utloppet av denna sommar kommer att bli nått i stilen med detta. För just nu känns det för jävla mörkt. Fyfan för det här att vara människa ibland alltså. obs. Medveten om att jag har noll problem.

1

No Comments

Leave a Reply