Vardagsbabbel

HEJ OCH VÄLKOMMNA TILL MIN HYBRIS

25 juli, 2021

Okej som jag påpekade sist. Det kanske är lite nya ansikten här. Folk ba ”LUGN, vemfan tror du att du är”. Helt ärligt så tror jag att jag max har två läsare. Var av en av dom är min mamma, som typ ”smygläser”. Har sagt att hon ej ska läsa pga ja. Det är ju typ intimt på nått sätt. Men tror ni hon lyssnar? Absolut inte. Jag tänkte iallafall köra lite enkla frågor. En klassisk blogglista. Inte mycket för hjärnan men helt klart skönt scroll i solstolen.

Vad är ditt fullständiga namn?

Nej men ja. Då var vi tillbaka igen. På mitt horribla mellannamn. Elinor Margareta Alderbro. JAG vill verkligen inte prata om det igen. Tack och bock.

Hur gammal är du?

Jag är 27 år gammal. Eller nästan 27, 5.

Bor du ensam eller med någon/några andra? 

Jag bor 100% solo. Älskar det för det mest. Förutom ibland. Typ på tisdagar. Då känns det fett ensamt. Hatar verkligen tisdagar så mycket.

Hårfärg?

Nej men det är brunt. Så brunt. En gång sa min faster att jag var mellanblond. Det kändes drygt att säga att jag trodde hon var färgblind. Men liksom ja, har inte litat på henne en sekund efter det.

Ögonfärg?

Brunt där också. Mitt ex kallade mina ögon galaxerna. Vilken galax är brun? Undrar varje dag.

Hur lång är du?

1.65 – fast står nått annat i mitt pass.

Singel eller i förhållande?

Jag skulle nog säga att jag befinner mig på en skala där jag är inget av dessa två alternativ.

Vad spenderar du mest pengar på?

Mat. Och alkohol. Mörkt.

Hur många syskon har du?

Noll. Jag är syskonlös.

Favoritfärg?

Röd. Och rosa. Men mest röd.

Vart handlar du ditt smink?

Där det är billigast.

Bor du i hus/radhus/lägenhet?

I lägga. På Södermalm. I andra hand. Ingen jäkla bostadsrätt här inte.

Vad gör du varje dag?

Saker. Inte fan vet jag. Scrollar insta, jobbar ibland och äter lite. Glöm inte mina 6000 steg jag tar varje dag.

Favoritmat?

Tacos. Och typ poké bowl. Och sill. Älskar fan sill.

Vad ser du fram emot till hösten?

Att jag ska börja ett nytt liv typ. Vill bli en otrolig människa. Och hitta ett grymt nytt jobb. Samt att börja träna som en elitidrottare. Gud vad jag ska träna.

Vem litar du på?

Inte många. Och framför allt inte den manliga arten.

Favorit på Youtube?

JAG ÄLSKAR Whitney port. Och typ Matilda Djerf pga att hon har en sån otrolig ljuv stämma. Och Penny Parnevik. Gud vad hon verkar go. Så American sweetheart. Besatt av henne, och hennes barn och hennes hus i skärgården.

Vad har du alltid i kylen?

Typ spenat och halloumi. Och ägg. Skulle dock aldrig köpa ägg pga så hiskeligt dyrt. Dom snor jag på landet.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Jag förstå inte folk som kan ha typ fungerande samtal efter klockan 22. Alltså efter den tiden kommer det bara trams ur min mun. To be honest hatar jag att gå upp också. Kan man vara typ inget av dom.

Varför bloggar just du?

Vet inte. Har väl nått knasigt bekräftelsebehov eller bara ett behov av att skriva. Tror en kombo av båda.

NU ÅKER JAG TILL DALARN PÅ LOPPISROADTRIP!

17

4 Comments

 • Reply Ulrika 25 juli, 2021 at 10:03

  bruna galaxer! skrattade rakt ut.

 • Reply Ulrika 25 juli, 2021 at 10:07

  och om du passerar Falun, ett cafétips!!! https://ulrikanettelblad.se/cafetips-i-falun-cafe-lokstallarna/

 • Reply Anna 25 juli, 2021 at 10:10

  Jag och några kompisar har bestämt att till hösten, då jäklar blir det glow up av livet. Ingen av oss vet riktigt hur det ska gå till, men jag ser framför mig hur transformationen kommer resultera i en helt ny människa (alltså att jag blir en ny människa, inte att jag ska producera en). Att sommaren kommer ta slut känns inte lika hemskt när man tänker på det egentliga nyåret, aka hösten som nystart.

 • Reply H 25 juli, 2021 at 22:06

  Hittade hit idag och blev helt fast. Älskar hur du skriver! Nu har jag läst vartenda inlägg bakåt till starten och det är väl ett ganska gott betyg antar jag. Ville bara skicka lite pepp!

 • Leave a Reply