Vackra saker

Jag fyller 29 – sex saker jag önskar mig i födelsedagspresent

17 mars, 2023

Jag fyller 29 om mindre än en månad. Det är fan pissjobbigt tycker jag. Horribelt. En födelsedag som jag mer än gärna skulle radera. Som min älskling Berka sa ”vi alla har vandrat denna väg.” Det är vad det är. Men konceptet födelsedagspresent – 100% kul ju. Här kommer sex roliga gåvor som skulle göra mig TOKglad:

  1. Grön maxiklänning från Monki. Besatt av mesh nu. Vill klä mig i färgglada kläder i roliga mönster. Är så trött på svart. Ge mig grönt och tunna material. Jag längtar så otroligt mycket till våren.
  2. Det enda jag tänker på är läppstift. Beskyller Gabriella Killeens otroliga lipstick challange. Vill prova alla sorter. Det är något som känns så otroligt härligt med att köpa ett nytt läppstift. Känns så lyxigt. Den här färgen heter Twig och finns här.
  3. Har kikat på denna ljuslampett från Svenskt Tenn HUR länge som helst. Jag tycker den är så ljuvlig. Och 100% jag. Den har flärd utan att liksom bli borglig. En perfekt present till lilla mig med andra ord.
  4. Jag har blivit besatt av Johnjohn Wallmansson på Tiktok. En sån jäkla stjärna om jag får säga mitt. Jag älskar hans hem. Vackert och knasigt. Precis så ska det vara. Johnjohn tipsade om denna bok. Känns det inte väldigt 29 att önska sig böcker om stil och form? Jag tror det.
  5. Jag har ju ett nytt intresse. Dukning. Vi alla minns ju den OTROLIGA Hanna Hellquist utställning för några helger sedan. Om inte, läs här. Besatt av tanken av ett par fina linneservetter från midnatt. Så himla fina broderier. Måste fasiken bli bättre på att bjussa på middag. Känns som att något man måste ha bemästrat innan man når trean och nollan.
  6. Nya vårpjucks. Blir verkligen pirrig av tanken. Tänk att det kommer en tid när gatorna inte kommer vara fulla med grus. En tid när nya skor är ett måste. Usch. Det är så pinsamt med cleana sneakers. När nån säger ”åh har du nya skor?”. Alltså då vill man ju verkligen bara sjunka genom marken. Ett par nya veja är ett måste. Mina favoriter finns här.

15

1 Comment

  • Reply Sex bilder från en helg i mars | ett inlägg om min helg 20 mars, 2023 at 09:01

    […] när jag tänker på att ni vet vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Med andra ord. Läs INTE mitt senaste inlägg. Låt oss summera helgen. Nu kör […]

  • Leave a Reply