Vackra saker

Klövertapeten från Svenskt Tenn –ta mig här om nu tapetjävel

14 mars, 2023

Klövertapeten från Svenskt tenn. Har ni bevittnat nått goare? Alltså ja, jag vill idka älskog med denna tapet. Är det så fel? Nej, tycker inte det. Okej, jag kanske inte vill ligga med en tapet. Men gärna ”ligga nära den” om ni förstår vad jag menar * WINK WINK*

Jag har varit kär i klövertapeten från Svenskt Tenn sedan än väldigt ung ålder. I den småborgerliga förorten jag växte upp i var tapeten inte helt ovanliga om man säger så. Sen kommer tonåren och föraktet mot allt som var ”fint” blev min identitet. Jag hade kritvita väggar tills jag var typ 22. Inget fick sticka ut. Inget fick kännas. Fyfan för att vara ung vuxen ändå. För några år sedan dök denna tapet upp i något magasin jag bläddrade i. Blev absolut nostalgisk till en början. En tår kanske föll. Sen blev jag besatt.

Har i detta ögonblick en Pinterestmapp som heter ”Tapeten”. Älskar hur den tillsammans annat knas kan bli en bohemisk dröm. Okej min bild av en bohemisk dröm. Min kille tror han äger begreppet bohemisk. Och att jag inte får använda det pga ”det är fake. Det är inte bohemiskt påriktigt Snark. Klövertapeten är ett måste i nästa hem. Jag vill ha den i ett rum med ett stort matbord, med färgglada dukar och art deco glas. Eller kanske i ett sovrum, med en kul fåtölj och en eklektisk tavla av någon konstnär som käkar svamp någon gång i månaden. Och så är det med det. Märks det att jag går i flyttankar eller?

13

2 Comments

  • Reply Carro 15 mars, 2023 at 10:12

    Otrolig tapet!

    • Reply Alderbro 15 mars, 2023 at 12:09

      Jag tycker faktiskt också det! Känner 100% glädje när jag tänker på den.

    Leave a Reply