Babbel

Kul och mindre kul saker

9 maj, 2021
Jag och min snea tumme. Förlåt men har ni sett en sämre tumme upp?

Veckans höjdpunkter

 • Var på AW med Fribbe och hennes lillebror, a.k.a Lill Macke. Det var så otroligt trevligt. Jag drack mitt första glas vin på en månad, allt pga äckel gallan. Läs mer om det här. Aw’n var gööööör-mysig. Alltså det bölades, mitt på Sue Ellen. Carro sa nått i stil med ”Det finns ingen som du” – och då gick allt åt helvete, tårkanalen exploderade. Lill Macke tittade på oss med sånt avsky, han tycker vi är så pinsamma.
 • Såg det första avsnittet av De utvalda barnen på SVT. WOW säger jag ba. Man uppskattar ju absolut ALLTID en go dokumentär. Jag har alltid funnit Waldorfpedagogiken lite spännande. Men redan efter första avsnittet ifrågasätter jag mycket av det jag har trott varit härligt med skolans pedagogik. Ska blir SÅ KUL att se vart detta tar vägen.
 • Jag fick ett så kul erbjudande här om dagen. Känner ett sånt pirr inför detta, låt oss kalla det ”projektet”. Nu kommer jag bli hemlighetsfull och låta som typ en influencer, och det känns ocoolt. Men liksom lilla jag har fått chans att prata om kul grejer i ett kul forum. Nått man bara inte kan tacka nej till – så häng med så får ni se. Förresten ni vet att jag finns här va?

Veckans ICKE höjdpunkter

 • Alltså det stora FUSKET i årets Robinson. Läs här om du vill ha en recap. Förlåt? Ursäkta? Man får inte fuska i kanske årets viktigaste realityproduktion. Det var ett sånt svek tycker jag, tog det typ personligt. Här investerar man som tv-tittar tid och alltså mycket känslor. Sen vandrar nån ner till ICA för att det är ”trist i gränslandet” och köper falukorv för 3000kr. Hur mycket korv är inte det liksom? INTE OK. Urk.
 • Jag kan ju liksom inte läsa en instruktion. Det går ba inte. Anmälde mig till en skrivkurs i januari, det jag hade missat var att man skulle ha ett ”skriv-projekt” under hela kursen. Alltså en essä, novellsamling eller bok som liksom ett projekt. Trodde bara vi skulle ha det gött och MYZskriva som förra terminen. Har i helgen suttit med min plan för det som ska bli min bok(!!!!). Typ koncept, ton och tema. Tror ändå jag har nått kul på g.

Och förresten, KUL att det känns som att fler tittar in på denna plattform och kommenterar. Ni är GULD <3 Justwannahavefun kommer ju inte finnas så länge till – men det vore så kul om ni ville följa med vart jag än tar vägen.

0

4 Comments

 • Reply Anna María 10 maj, 2021 at 10:09

  Håller så med dig ang fusket i Robinson. WTF liksom?! Absolut inte okej. Är ärligt talat glad att jag aktivt valt att inte följa Gränslandet lika slaviskt som ”vanliga”. Då hade jag känt ett ännu större svek med all min investerade tid…

  • Reply elinoralderbro 10 maj, 2021 at 20:54

   hahaha nej men alltså va glad för det – känner jag. Alltså tv-skapare måste tänka mer på investerad tv-tid, klarar inte sånna här svek just nu.

 • Reply N 10 maj, 2021 at 20:12

  Din blogg är ny favvo!

  • Reply elinoralderbro 10 maj, 2021 at 20:56

   nej men sluuuuta, lille själen blir så glad <3

  Leave a Reply